IKSZ: Vonják vissza Soros György díszpolgári címét!

2017. július 11. 17:46

A KDNP ifjúsági szervezete Soros György díszpolgári címének visszavonására hívta fel a Fővárosi Közgyűlést.

2017. július 11. 17:46

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség Soros György díszpolgári címének visszavonására hívta fel a Fővárosi Közgyűlést kedden, az MTI-hez eljuttatott közleményében. Nacsa Lőrinc, a szervezet elnöke emlékeztetett arra, hogy a sajtóban látott napvilágot a hír, miszerint Soros György 2002 óta Budapest díszpolgára. 

Mint írta, a balliberális oldal akkor Demszky Gábor vezetésével „emelte piedesztálra” a pénzügyi spekulánst, ma Botka László szolgálja hűségesen. A baloldal most is Soros György „tenyeréből eszik”, aki épp Európa és Magyarország tönkretételén fáradozik – tette hozzá. Kiemelte: a fiatal kereszténydemokraták szerint a korlátlan betelepítést átláthatatlan finanszírozású, magukat civilnek mondó szervezetekkel segítő milliárdos nem érdemli meg a díszpolgári címet, Magyarország erősödéséhez és megvédéséhez semmilyen módon nem járult hozzá, Budapest nem lehet hálás neki.

Arra kérik a Fővárosi Közgyűlést, hogy még most a nyáron, rendkívüli közgyűlés keretében vonja vissza Soros György díszpolgári címét, vagy tegye semmissé az azt megítélő határozatot. Magyarország olyanoknak legyen hálás, akik segítettek neki, ne olyanoknak, aki ártanak – vélte Nacsa Lőrinc.

(MTI)

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2017. július 12. 14:10
Egy igazi keményfaszú kereszténydemokratának minden lényeges dologra kiterjed szerető figyelme. Kérjetek és megadatik..
noMores
2017. július 12. 01:15
Namitmondtam, hogy lesz egy bohocbanda, aki maris ugral emiatt:DDDDDDDDD
kozmosz
2017. július 11. 21:47
Sorostól inkább a levegőt kellene elvonni.
dream killer
2017. július 11. 19:41
Soros minden büntetést megérdemel, mert kikupálta a vidéki, borzas, topis cigánykölköt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!