Medián: a legtöbben kormányváltást szeretnének

2017. július 04. 18:17

Az intézet legújabb kutatásának eredményei azt mutatják, hogy a magyar szavazók nagyobb része kormányváltást szeretne a következő választásokon.

2017. július 04. 18:17

A magyar választók 49 százaléka gondolja úgy, hogy Magyarországnak jobb lenne, ha a 2018-as választások után kormányváltásra kerülne sor – derül ki a Medián Közvélemény- és Piackutató Intézet júniusi felméréséből.

A hét százaléknyi bizonytalan mellett a felmérésben résztvevők 42 százaléka képviseli az ellentábort, akik 2018 után is egy Fidesz-kormányt látnának szívesen az ország élén. 

A felmérésben a választók pártpreferenciájának változásáról és a politikusok ismertségének, valamint népszerűségének ingadozásáról is rendelkezésre állnak friss információk.

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindzso
2017. július 10. 12:19
Sajnos itt ismét valami súlyos fogalomzavar van A szavazásnál nem azt kérdezik, hogy kit-kiket nem szeretnénk, hanem hogy kit igen!
OrangeOrder
2017. július 05. 07:48
Igen, most már közel van az 0rbánbukás! Technikai koalíció: Jobbik + teljes cionista baloldal :DDDDD röhögök, esélyetek sincs, csicskák!
csuka
2017. július 05. 07:23
Mit lop(ott) ma a Kedves vajda és bandája ? Csak a FIDESZ hazaáruló, offshore, ügynök maffia !
tevevanegypupu
2017. július 04. 22:17
Én is, persze..mondjuk lehetne Juhász Péter vagy Karácsony Gergely miniszterelnök, tulajdonképpen tökmindegy melyik, kompetensek az biztos..mezőgazdasági tárcát mint borszakértő nem is vállalahatná más csak Gyurcsány...energiaügyi lehetne (külön neki megalapított minisztérium) Szél Bernadett, már a neve (és szaktudása) is erre predesztinálja, belügyminiszter esetleg Fekete-Győr (francia tapasztalatok), külügyminiszterként nagyon el tudom képozelni Hadházy doktor állatorvost..neki való társulat az unió, könnyen szót érthet majd velük..és gazdasági miniszter lehetne mondjuk Botka - az mszpnek is jár valami - programja már meg is van "fizessenek a gazdagok"..a többi rájuk bízom..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!