Már az óvodában is mobiloznak a gyerekek

2018. május 13. 10:55

Egyre többet használják az okostelefonokat már az ovisok is.

2018. május 13. 10:55

A fiatalok napi 300 percet, azaz pontosan 5 órát töltenek az interneten – írja az infostart.hu. Edvi Péter, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat elnöke szerint ezért a végtelenül fontos, hogy a gyermekek megtanulják az internetezés szabályait.

A szülőknek azt kell megtanulniuk, hogy el tudják csábítani a gyermeküket az internet elől, hogy mással is foglalkozzanak.A  legfontosabb, amire meg kell tanítanunk gyerekünket, hogy idegennek ne adjon meg semmilyen adatot, se a nevét, se a telefonszámát, se a bankszámlaszámát, és azt se, hogy mikor üres a lakás.

Már az óvodába is megjelentek az okos kütyük. „Az a véleményünk, hogy az óvodában okos eszközöknek nincs helyük, mert túl korai a kicsi gyerekeknek, és adott esetben bizonyos irányban elterelhetik a fejlődésüket” – hangsúlyozta Edvi Péter.

   

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!