Vasárnap rendezik az Élet menetét

2018. május 09. 12:21

Az idei fellépők közt Székhelyi József színész és Rost Andrea operaénekes is szerepelnek.

2018. május 09. 12:21

 

A második világháború  európai befejeződésére is emlékeznek az idei Élet menetén vasárnap – közölték a szervezők a programot beharangozó sajtótájékoztatón szerdán Budapesten.

Gordon Gábor, az Élet Menete Alapítvány kuratóriumi elnöke elmondta: az emlékséta résztvevői vasárnap 16 órakor a Március 15. térről, az Élet menete szobortól indulnak, és az Erzsébet hídon keresztül vonulnak a Friedrich Born rakpartra.

A vasárnapi rendezvényen színpadra lép mások mellett Székhelyi József színész, Rost Andrea operaénekes, továbbá egy olyan család is, amelynek második világháborús megmentett és megmentő tagja is van. Az idei rendezvényt több gyermekprogrammal is kiegészítették a szervezők.

(MTI)

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szívemből magyar
2018. május 09. 19:36
Hétről-hétre bebizonyosodik, hogy hihetetlen nagy nálunk az antiszemitizmus.
bakafánt
2018. május 09. 14:03
Vajon itt is szabad lesz véleményt nyilvánítani,csak úgy,demokratikusan?(Emlékszünk néhány éve egy "A munka felszabadít" molinó milyen erős hatást gyakorolt kedves zsidó honfitársainkra.Még egy nőt is rugdostak szeretetből,nevelő szándékkal.)
Bell & Sebastian
2018. május 09. 13:45
Ha inverz temetés, akkor kiássák az elhunytat, de elöl megy a rezesbanda. Feltámadási körmenet prekatolikusoknak, ami idáig nem jött be.
Karvaly
2018. május 09. 13:21
https://444.hu/2016/10/23/megutottek-a-sippal-a-szajaban-tunteto-ungvary-krisztiant "Ungváry egy Instagram-videó tanúsága szerint valakivel arról győzköd valakit, már az ütést követően, hogy mindenkinek joga van elmondani illetve kifejezni véleményét egy demokratikus rendszer keretein belül, akár az utcán, így neki is. "Az ember vállalja a véleményét, nem fognak megrettenteni" - mondta a felvételen." Most is lehet sípolni a menet előtti beszédek alatt? Annak is ugyanilyen sajtója lenne?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!