Nemzetgyalázó multikulti

2018. november 15. 14:09

Sopánkodó-rettegő-gyalázkódó migránssimogató szeánsznak semmi keresnivalója a Corvinus Egyetemen.

2018. november 15. 14:09
Ágoston Balázs
Ágoston Balázs

„A kultúrharc célja, hogy a magyar nemzet visszaszerezze önazonosságát, felszabadítsa és megtisztítsa meghamisított történelmét, újjáteremtse saját lelkiségéből sarjadó kulturális életét. Ennek alapvető feltétele, hogy a kereszténydemokráciát építő magyar állam egyetlen fillér közpénzzel se támogassa a nemzeti érdekek elszánt ellenségeit.

Ennek jegyében például a balliberális Katalizátor Hálózat által szervezett Mi történik a menekültekkel Magyarországon? című, döntő többségben Soros-finanszírozott szervezetek részvételével szervezett, borítékolhatóan sopánkodó-rettegő-gyalázkódó migránssimogató szeánsznak semmi keresnivalója nincs az Emberi Erőforrások Minisztériuma, vagyis a magyar állam által fenntartott, idei költségvetésében 400 millió 400 ezer forint közpénzből működő Corvinus Egyetemen.” 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Magyarok Pásztora
2018. november 16. 13:44
Dehát mi folyik itt????? Senki sem hajtja el a halál madár faszára már ezeket a hazaárulókat???? De legalább csak annyi, hogy ne engednék őket bennünket mocskolni a mi adónkból!!!!!!
Morgójános
2018. november 16. 13:42
Sorosbérenc multikulti, szép hazánkból végleg mars ki!!!
Gyéressy Károly
2018. november 15. 19:47
Az a 400 millió nagyon kevésnek tűnik.
Andre1bp
2018. november 15. 17:23
Úgy tudtam kiállunk az egyetemen belüli szólás és véleményszabadság mellett. Legalábbis Ben Shapiro esetében így van. Az ellene tüntetőket lekommunistáztátok, akik el akarják nyomni szegény Bent és az egyetemet. Most akkor döntsétek el már, hogy mi legyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!