Alkoholtilalmat vezettek be Edelényben a hétvégére

2020. április 26. 10:58

Reméljük, hogy a helyiek jól viselik az extrém körülményeket.

2020. április 26. 10:58

Edelény polgármestere betiltotta a szeszesitalok értékesítését vasárnap éjfélig a kijárási korlátozások betartatásának érdekében – írja a Borsodhír.

A rendelkezés szombat 15 óra óta van érvényben. A döntés értelmében a hétvége folyamán tilos a közterületi játszóterek és a városi sportközpont nem egyéni használata. A „szesztilalom” ideje alatt pedig a 18 év alattiak csak nagykorú hozzátartozó felügyelete mellett tartózkodhatnak közterületen.

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bigbeeeee
2020. április 28. 11:23
Ha edelényi lennék, dafke köztéren italoznék! Elég legyen már!
Tidal_wave
2020. április 27. 09:47
"Szesztilalom, ez a fogalom gyökér! Szesztilalom, a pia mindent megér!" /Ganxsta Zolee és a Kartel/
teljesenertelmetlen
2020. április 26. 20:31
Aki járt már Edelényben, az tudja, hogy ez nem véletlenül történt...
lynx
2020. április 26. 20:12
Hamvában holt kísérlet. A szocializmusban is kitalálták, hogy reggel 9 előtt nem lehet szeszesitalt árulni. Akkor tájt épp egy expressz vonat büfékocsijában A reggeli órákban megkívántuk a barna sört, a jóféle Bakot. A büfés beengedett bennünket a raktár részbe, ahol baltával lehetett vágni a füstöt és már egy vidám társaság iszogatott. Meg is szűnt a szesztilalom pár hónap múlva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!