Merre tovább utánpótlás foci? – MANDINER PODCAST

2020. május 19. 17:12

Hol tart a magyar utánpótlás? Mit csinálnak másképp Angliában, vagy Horvátországban? Melyek a következő évek céljai? Hogyan ültethetők át a sporttudomány eredményei az utánpótlás-nevelésbe? Vendégünk: Dr. Zalai Dávid.

2020. május 19. 17:12

Keddi adásunk témája a magyar utánpótlás foci helyzete, stratégiája, céljai, illetve a sporttudományok eredményeinek átültetése az utánpótlásnevelésbe. 

Vendégünk: Dr. Zalai Dávid, a sporttudományok doktora, aki jelenleg az MTK Budapest alkalmazásában áll, és a teljesítménydiagnosztika elismert szakembere.

Műsorunk az alábbi felületeken is elérhető:

Apple Podcast

Spotify

Soundcloud

Google Podcasts

Radiopublic

Breaker

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
turáni sólyom
2020. május 20. 16:59
Lemaradt! Tavaly a Kajak-Kenu Világbajnokságra felújították és bővítették a Maty-ér pályát. Ott voltam láttam! A külföldi szakemberek szerint a világ legjobbja!
OberEnnsinnen
2020. május 20. 14:53
Jav, helyesen: Magyarországon az őszinteség NEM jellemző, bocs. A szereplők összetartanak, hallgatnak, nem értékelik egymást, jól elvannak a langyos vízben, az MLSZ pedig nem támaszt feltételeket az ár-érték arányos kifizetésekkor. Korcsmár Zsolt most, pályafutása végén meri elmondani: anno, a képzés hiányossága okozta a sérülékenységéát, amikor kikerült a profi futballarénába. Míg a rendszer része volt, míg játszott, addig "nagyon szeretnénk, megteszünk mindent, odatesszük magunkat, megpróbáljuk a lehetetlent is" és hasonló falszövegek, amit a sajtó a média szent áhítattal idéz.
kamu
2020. május 20. 08:45
Epp lecsuszunk a regio dobogojarol, de a helyzet kb valtozatlan. (halottak szama)(1 millio)/lakossag Magyarorszag: 49 Ausztria: 70 Szlovakia: 5 Ukrajna: 13 Romania: 59 Szerbia: 27 Horvatorszag: 23 Szlovenia: 50 Csehorszag: 28 Lengyelorszag: 25
nyugatiszél
2020. május 20. 08:20
Mandiner, miért nincs letöltés link a hangfájlhoz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!