Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Orbán Balázs: Nincs új a nap alatt az ellenzék oldaláról

2020. október 26. 19:41

„Úgy látszik, hogy Önöknek a Kormány politikai támadása fontosabb, mint a járvány elleni védekezés. Ez szomorú, ez az első hullámmal összefüggésben is politikai mélyrepülésbe taszította Önöket” – fogalmazott az államtitkár.

2020. október 26. 19:41
null

https://www.facebook.com/orbanbalazsandras/videos/365099414802043„Egy dolgot nem értek, hogy miért van az, hogy idehozzuk a Ház elé a koronavírussal szembeni védekezéssel összefüggő javaslatokat életvédelem, mukahelyvédelem, gazdaságvédelem tekintetében, és mindig van egy indok, amibe az ellenzék belekapaszkodik és nem szavazza meg ezeket a javaslatokat” – fogalmazott hétfői parlamenti felszólalásában Orbán Balázs, a Miniszterelnökség államtitkára.

Mint mondta az ellenzékhez fordulva: „megint nincs új a nap alatt az ellenzék oldaláról sem. Úgy látszik, hogy Önöknek a Kormány politikai támadása fontosabb, mint a járvány elleni védekezés. Ez szomorú, ez az első hullámmal összefüggésben is politikai mélyrepülésbe taszította Önöket.”

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2020. október 27. 19:01
Ilyen hányingerkeltően undorító ellenzéke, mint akik a moslékkoalíciót alkotják, még nem volt Magyarországnak. Legalább 3 pszichopata is ül a Parlamentben.
h040183
2020. október 27. 01:34
Így is van! Milyen szép kor virradt Butapestre, mióta egy ilyen tettrekész és ... hát ha nem is talpra, de esett polgármestere van! Szavazz rá miniszterelnöknek is! Pont a neked való világot teremti, remélem élvezed minden percét a belpesti 3 sávos biciglizésnek, így bubimentesen senki által sem zavartatva, és mélyen szippantasz az üde, friss zöldvárosi levegőben!
Szuverén maffiaállam
2020. október 26. 22:16
De te szerencsére az Újbarok-Bodomér környéki kerti vasút pártján állsz, ugye?
Kormánypárti1
2020. október 26. 20:39
Az ellenzék azt szeretné, ha Magyarország már nem is létezne, csak ők ülnének a nekik megfelelő pozíciókban. Hogy nem lenne kik fölött uralkodniuk? Azt leszarják!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!