Feljelentést tettek Mohácson – a választás éjszakáján kipakolták a volt polgármester irodáját

2020. október 01. 08:32

Eltűnt egy csomó irat.

2020. október 01. 08:32

Rendőrségi feljelentést tettek Mohácson, a választás éjszakáján kipakolták a volt polgármester irodáját – írja a Magyar Nemzet. A feljelentést a város aljegyzője tette meg, mert a vasárnapi választás éjszakáján négy személy bement a hivatalba, és kipakolta a választáson megbukott Csorbai Ferenc polgármester irodáját.

Az újdonsült polgármester, Pávkovics Gábor a Magyar Nemzetnek elmondta: a szobából mindent elvittek, többek között Csorbai Ferenc személyes dolgait, ami természetesen az övé, de eltűnt egy csomó irat is. „Ezek az anyagok aláírás nélkül, körülbelül másfél hónapja feküdtek az asztalon, nagyon fontos szerződésekről, megbízásokról és közbeszerzési eljárást lezáró dokumentumokról, illetve egyéb iratokról van szó, amiket már nem vihettek volna el. A dokumentumokat természetesen keressük”– emelte ki Pávkovics.

Hozzátette: az esetről készült kamerafelvételt átadták a rendőrségnek, ezen az látszik, hogy

négy személy bemegy a polgármesteri hivatalba, majd később dobozokkal távozik onnan.

Ismeretes, a baranyai városban vasárnap tartottak időközi önkormányzati választást, ahol az eddig regnáló polgármester, aki 2019-ben MSZP-s, most balliberális támogatással, de civil színekben indult, veszített: Puch László volt MSZP-pénztárnok veje csak a voksok alig több mint negyven százalékát kapta. A polgármesteri széket Pávkovics Gábor szerezte meg, a kormánypárti politikust a választók csaknem 57 százaléka támogatta. A testületben a Fidesz–KDNP-nek kétharmados többsége lesz.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2020. október 01. 14:48
Furán magyarázkodik, mert azt mondja, ő járt bent éjjel és a személyes holmiját vitte el. Jó, de ő négyen van? Fényes nappal nem vihette volna el?
Selamat
2020. október 01. 14:17
Az egyetlen különbség a mai szoclibsik és a "szocialisták" között, hogy most a liberálisokkal együtt tüntetik el a gazember titkos irataikat, azelőtt meg csak szocialistaként talicskáztak ki rájuk nézvést minden terhelő iratot. Nyugati fény helyett a vörös csillagok által beragyogott szoclibsiknél a helyzet változatlan. Lopnak, hazudnak, csalnak, hazudnak, álhíreket gyártanak, hazudnak, dobozokban kicipelt iratokat semmisítenek meg, hazudnak, talicskákban kilopott iratokat semmisítenek meg és hazudnak.
józan paraszti ész
2020. október 01. 12:52
Ez olyan hülye volt, hogy elhitte,hogy nyerhet? Az iratokat napokkal ezelőtt kivisz, ha valami érthetetlen csoda miatt mégis nyer visszaviszi. Aki ezt nem látja be, még árokpucolásra sem alkalmas, nemhogy polgármesternek!
NTLLK
2020. október 01. 12:50
Nem lett volna egyszerűbb felgyújtani?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!