Az oltási feladatokról egyeztetett Kásler Miklós

2021. március 24. 17:15

Egészségügyi vezetőkkel tárgyalt az emberi erőforrások minisztere.

2021. március 24. 17:15
null

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: Kásler Miklós az oltási feladatokról, az alapellátás átalakításának helyzetéről, a csoportpraxisok és egyéni praxisok működéséről, további kialakításáról, a családorvosok szakvizsgáinak adatairól, illetve az országos szintű műszer- és eszközigény felméréséről folytatott megbeszélést.    

Az egyeztetésen Békássy Szabolcs, az országos kollegiális szakmai vezető háziorvos, Jenei Zoltán, az Országos Kórházi Főigazgatóság vezetője, Kollár Lajos, a szakmai kollégiumok elnöke, valamint az Emmi vezetői vettek részt.    

Közölték: a tárcavezető elismerését fejezte ki a hivatásukat kitartással végző háziorvosoknak, és kérte az országos kollegiális vezető háziorvost, hogy tájékoztassa erről a családorvosokat.    

A miniszter felhívta a figyelmet arra, hogy a koronavírus újabb mutációi okozta megbetegedések kezelésében a korai felismerés és az időben megkezdett terápia életet ment.    

A gyógyszeres terápia azonnali alkalmazása az esetek többségében hatékony, és megakadályozhatja a súlyos koronavírus-fertőzés kialakulását. Így csökkenteni lehet a kórházak és az egészségügyi dolgozók megterhelését – olvasható a közleményben.

(MTI)

Kép forrása: MTI

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szuverén maffiaállam
2021. március 24. 17:58
Kásler? Ez ki?
kunfia
2021. március 24. 17:44
Mit csinált?:DDDDD https://www.youtube.com/watch?v=lYBDXRKxJTg
szürkeSzarvas
2021. március 24. 17:43
Dicsőség a Kaslernek. 8 éve az ő intézetében,az ő emberei gyogyitottak meg. Minden mintaszerűen történt. (Az őt gyalázo biboldókra küldjön korai magömlest -coitus ante portas-a Miurunk.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!