Megviccelte a turul a baloldalt: nem rózsaszínben pompázik majd a Szent István-napi ünnepségen

2021. augusztus 20. 13:18

Baloldali portálokat, képviselőt, de még polgármestert és újságírót is sikerült átejtenie a turul takarófóliájának.

2021. augusztus 20. 13:18
null

Baloldali politikusok és a liberális média azonnal felkapott egy képet, amelyen egy rózsaszín turulszobor szerepel és persze jókat élcelődtek is rajta – írja csütörtöki bejegyzésében a PestiSrácok.hu. A portál ugyanakkor hozzáteszi: a baloldalon némi utánajárással egy újabb öngólt előzhettek volna meg:

a szobor igazából ugyanis ezüst színű, mindössze rózsaszín védőfólia fedi.”

„Lehullt a lepel”

Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhányat a turullal kapcsolatos Szent István napi melléfogásokból.

„Rózsaszín papagáj”

Szabó Tímea hivatalos Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében például azt írta

Lehet, hogy sokat nézték a saját melegellenes propaganda-hírdetéseiket, és visszafelé is működött a »megfertőzés«. De tényleg, mi ez????” – tette fel a kérdést a Karácsony-párt társelnöke.

„Azt hittem Photoshop, de nem”

Azt hittem Photoshop, de nem. Az államalapítás ünnepén fog felvonulni”

– ezt pedig Baranyi Krisztina jegyezte közösségi oldalán. De a 444.hu, és a 24.hu is megpróbált tréfát csinálni a szoborról készült képből.

A valóság a fentiekkel szemben az, hogy a turul a Facebookon megosztott fotókon pusztán azért rózsaszín, mert védőfólia volt rajta. Egyébként ezüstszínű, és a védőfóliákat csütörtökön szedik le róla. A szobor a Blikk információi szerint egyébként a magyar történelmet és eredetmondát bemutató, látványos felvonuláson fog kiemelt szerepet kapni.

Az alábbiakban egy montázst is megtekinthet az említett és további bejegyzésekből:

Fotó: Képernyőmentés/Facebook

Kép forrása: Facebook

Összesen 238 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fila2020
2021. augusztus 21. 06:48
Jellemző a balliberálisokra, hiszen ők a turul madarat nem ismerik, csak a kakukkot, amely még az utódait is más madár fészkében nevelteti fel. Igazi bolsevik tempó.
adonyi29
2021. augusztus 21. 02:41
Attól még csincsi rózsaszínben.
lacalaca
2021. augusztus 20. 20:23
Nagyon szép lett ez a monokróm Pride a gyönyörű festett férfitestekkel, koncertkamionnal, villantós installációkkal. Remélem jövőre mehet egyszerre a másikkal.
almantal
2021. augusztus 20. 19:33
Alig várom a közelgő békemenetet. Ha az Államalapítás egy ekkora giccsparti lett félmeztelen festett pasikkal, alibabás szobrokkal és hip-hop-boyzzal, akkor a békemenet is tuti programnak ígérkezik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!