Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Meghalt az oltástagadó apa, családja többi tagját lélegeztetőgépen kezelik

2021. november 16. 09:28

A hamis védettségi igazolvánnyal rendelkező budapesti család gyakran utazott külföldre.

2021. november 16. 09:28
null

Koronavírus-fertőzéssel került kórházba egy négytagú, oltástagadó, hamis védettségi igazolvánnyal rendelkező budapesti család. Közülük a szülők tünetei voltak a legsúlyosabbak, az édesapa elhunyt, a felesége állapota is nagyon súlyos, az ő életéért jelenleg is küzdenek az orvosok – olvasható a Blikk cikkében. A lap információja szerint

a kórházi dolgozók gyanúsnak találták a négytagú család védettségi igazolványait, ezért értesítették a hatóságot.

Mindenki lélegeztetőgépre került

A Blikk értesüléseit több forrás is megerősítette, úgy tudják a család egyik tagja sem oltatta be magát, ám védettségi igazolványra szükségük volt, mert gyakran utaznak külföldre. A családtagok elkapták a koronavírust, és kis időn belül egymás után

egy fővárosi kórház intenzív osztályán kötöttek ki, valamennyien – a kisiskolás gyerekek is – lélegeztetőgépre kerültek.

A családfő életét már nem tudták megmenteni az orvosok, a kisebbik gyermekük továbbra is életveszélyes állapotban van. A rendőrség vizsgálja a családtagok birtokában lévő védettségi igazolványokat.

Az elmúlt hónapok azt mutatják, hogy egyre nagyobb keletje van a hamis védettségi igazolványoknak. A Blikk úgy tudja, jelenleg is 17 olyan ügyben nyomoz a rendőrség, amelyben orvosok, nővérek, ápolók pénzért közreműködtek hamis védettségi igazolványok készítésében. De olyan is volt, hogy hivatalos személy által elkövetett közokirat-hamisítás miatt emeltek vádat három köztisztviselő ellen, mert egyiküket hamis védettségi igazolványhoz próbálták juttatni.

A nyitókép illusztráció: (MTI/Balázs Attila)

Összesen 264 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Harangláb
2021. november 17. 16:54
A gyerekeket sajnálom, a felnőttkért meg nem kár...
annamanna
2021. november 17. 01:10
érdekes eszmefuttatás: https://www.facebook.com/Hihetetlen.Magazin/photos/a.204389812955761/4699259423468755/
meszarosbalazska
2021. november 17. 01:05
Kurvanagy fake news! Semmi adat ami alapján visszakereshető lenne a hitelessége. Melyik kórház? Kor? Semmi! Csak szopatja/ijesztgeti a blikk a népet. Holnap megírják, hogy a kiskutyáik is lélegeztetőn vannak! Ez a sokat utaztak kamu védettségivel annyira elárulja az egész sztorit...
Vakfolt
2021. november 16. 20:54
"a család egyik tagja sem oltatta be magát, ám védettségi igazolványra szükségük volt, mert gyakran utaznak külföldre" Ez ám a tuti kombó!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!