Kocsis: „Feri! Te lesz múlt, menj benne. Ápr3án változz fel!”

2022. április 03. 15:21

Baloldali kampány-SMS stílusban üzent a Fidesz frakcióvezetője.

2022. április 03. 15:21
null

Amint arról korábban beszámoltunk, névre szóló sms-ekkel bombázta a baloldal olvasóinkat úgy, hogy soha, semmikor nem adták meg nekik adataikat. Ez természetesen adatvédelmi kérdéseket is felvet, erről Péterfalvi Attila, az Adatvédelmi Hatóság elnöke beszélt lapunknak.

Feri! Te lesz múlt, menj benne. Ápr3án változz fel!

üzent közösségi oldalán Kocsis Máté Gyurcsány Ferencnek.

Fotó: Földházi Árpád

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Borso21
2022. április 07. 00:26
Ott fogod az a sírás, ahol senki oda néz...
Palatin
2022. április 04. 18:11
GYURCSÁNY HATTYÚDALA ÉS UTOLSÓ Fohászai: "Pofátlanul csak hazudtunk reggel, délben, este, Vajon a ti szemetekben ez oly szépen fest-e? Gyurcsány vagyok nem tagadom, a magyarok veszte, Ki oly sok ember boldogságát komiszul elcseszte. Adjál mégis egy újabb esélyt a kókler Ferónak, Még akkor is, ha unokáid ezért jól megrónak. Nálam csak a mutyi számít, nincs helye melónak, Megtehetem, bőröm vastag, mint egy csatalónak. Bár jól tudom, kívánjátok, hogy hamar kimúljak, Adja Isten, hogy még egyszer rátok szabaduljak. Megoldom a problémátok, mint még soha senki, Úgy éltek majd mint egy csöves, éhenkórász jenki."
Attologic
2022. április 04. 10:51
Aki másnak vermet ás, maga esik bele. Gyurcsány! Hoppá, te az öszödi botránykeltéseddel , hazugságaiddal, nemzetromboló politikáddal megástad a vermedet. Bele akartad lökni ezt a kis népet, de beletántorodtál. Csak nem iszol megint???
critical man
2022. április 04. 09:43
Bajnai legendás szakértelme meghozta a gyümölcsét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!