A média nagyágyúi is keresik idén a legszeretnivalóbb magyar kezdeményezéseket

2022. november 16. 19:47

A közönségszavazás győztese és a nagykövetek által lgjobbnak tartott kezdeményezés is kétmillió forinttal lesz gazdagabb.

2022. november 16. 19:47
null

Az év vége közeledtével  visszatér Magyarország legszeretnivalóbb, legötletesebb, legkreatívabb és legizgalmasabb kezdeményezéseit bemutató és díjazó Highlights of Hungary.

A Highlights of Hungary nem egy verseny, inkább egy seregszemle, melynek

Idén emelik a tétet, és meghívnak mindenkit, hogy együtt ünnepeljük ezeket a példaadó kezdeményezéseket, mutatkozzanak meg azok bármilyen apró formában” – derült ki a közleményből.

Erre példákat is hoznak. „Ismersz egy szuper pedagógust, akinek hála a gyerekek rajzkészsége látványosan fejlődik? Egy kórházi nővért, aki bátorságot öntött beléd a vérvételnél? Mutasd meg őket a világnak akár képpel, akár videóval, töltsd fel őket a közösségi média csatornáidra, használd a @highlights.of.hungary említést és a #mindennapielismerés hashtageket” – írták.

Hozzátették, hogy 2022-ben a jól ismert arcok mellett új nagykövetek is bemutatkoznak. A nagykövetek listáját idén olyan profikkal erősítik, mint Borbás Marcsi, Lobenwein Norbert vagy Bonta Gáspár.

A nagykövetek egy ötvenes listát állítanak össze az általuk legkiválóbbnak tartott kezdeményezésekről,

ebből az ötvenből a közönség választhatja ki a kedvencét.

Idén még kategóriák sincsenek – hívták fel a figyelmet. 

Tavaly rekordmennyiségű, 98 ezer közönségszavazat érkezett a jelöltekre, melynek eredményeképpen a Vérlovagok vihették haza a Highlights of Hungary közönségdíját, és az ezzel járó kétmillió forintot.

Emellett a nagykövetek egymás között is szavaznak a listáról, a mindenki által legszerethetőbbnek és leginspirálóbbnak megszavazott kezdeményezés szintén kétmillió forintot kap – olvasható a közleményben.

Az idei nagykövetek:

1 Borbás Marcsi, Producer, főszerkesztő, műsorszerkesztő

2. Mádai Vivien, ELLE magazin főszerkesztő

3.Rókusfalvy Lili és televíziós szerkesztő-műsorvezető és Rókusfalvy Pál Nemzeti bormarketingért felelős kormánybiztos, bortermelő, kommunikációs szakember

4. Trellay Levente, A 100sparks alapítója, a TELEP és a TELEP Galéria, valamint a BUDAPEST BÄGEL alapítója

5. Nagy Viktor, Olimpiai bronzérmes, világ- és Európa-bajnok magyar válogatott vízilabdázó, kapus poszton, Immunetec Proof Kft. alapítója

6. Lobenwein Norbert, Kulturális szervező A Telekom VOLT Fesztivál, a Balaton Sound, a STRAND Fesztivál, a ZamJam, a MOL Nagyon Balaton, a Best of Balaton egyik alapító-főszervezője,

7. Pál István „Szalonna”, Kárpátalján született népzenész, a Magyar Állami Népi Együttes Művészeti vezetője, Prima Primissima Közönségdíjas és Érdemes művész

8. Partos Bence, Mindset Pszichológia alapító-tulajdonos

9. Bonta Gáspár Designer, 360 design Budapest programigazgatója, Hype and Hyper lapigazgatója

10. A Highlights of Hungary csapata:
Oláh Zsanett, Tomka Emese, Mihályi Réka

A Highlights of Hungary-ről
A 2013-ban alapított, független Highlights of Hungary célja hogy a kiválóság, a hazaszeretet és a cselekvő lokálpatriotizmus értékei mentén, évente elismerje és széles körben megismertesse a legkiválóbb magyar teljesítményeket, valamint közösséget szervezzen azok alkotói és alakítói köré. Nagyköveteik támogatásával évről-évre olyan kiemelkedő történeteket és kiváló teljesítményeket gyűjtenek össze, melyekre méltán lehet büszke mindenki, melyek példaértékűek, szemléletformálóak, társadalmi hasznosságuk magas szintű.
A Highlights of Hungary kiemelt partnere az Mathias Corvinus Collegium (MCC). A két szervezet közösen dolgozik a magyar tehetség és teljesítmény felkarolásán, támogatásán és széles körű bemutatásán.

A 2013-ban alapított, független Highlights of Hungary célja hogy a kiválóság, a hazaszeretet és a cselekvő lokálpatriotizmus értékei mentén, évente elismerje és széles körben megismertesse a legkiválóbb magyar teljesítményeket, valamint közösséget szervezzen azok alkotói és alakítói köré. Nagyköveteik támogatásával évről-évre olyan kiemelkedő történeteket és kiváló teljesítményeket gyűjtenek össze, melyekre méltán lehet büszke mindenki, melyek példaértékűek, szemléletformálóak, társadalmi hasznosságuk magas szintű. A Highlights of Hungary kiemelt partnere az Mathias Corvinus Collegium (MCC). A két szervezet közösen dolgozik a magyar tehetség és teljesítmény felkarolásán, támogatásán és széles körű bemutatásán.

Nyitókép: Highlights of Hungary Facebook-oldala

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2022. november 16. 22:21
1. Elfogyott a gyógyszerem. Telefonálok. Felveszik. -Sacika, ez meg ez kellene 3 hónapra. -Felírtam! Megnézem az ügyfélkapun, e-recept, tényleg. 2. Gyógyszertár: Mutatom a nejem telefonján a lefényképezett kártyámat. -Igen, adom. -Jó, de most elég egyhavi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!