Földhöz vágta a karácsonyfát, kivetkőzött magából és még a kávéautomatával is meggyűlt a baja (videó)

2022. november 03. 21:16

Úgy tűnik a férfit megviselte az ünnepi készülődés.

2022. november 03. 21:16
null

Rövid időn belül kétszer is meggyűlt a baja az alkohollal és a rendőrséggel egy pilismaróti férfinak tavaly év végén. Az egyik ámokfutásáról még videó is készült.

Az ugyeszseg.hu olalon is közzétett felvételen az látható, hogy a férfi egy kisboltban hirtelen elhajítja a kezében tartott, behálózott karácsonyfát, majd félmeztelenre vetkőzik, miközben a többi vevővel és az eladókkal ordibál. Azonban a szürreális események sora itt még nem ér véget: ezt követően elkezdte ütni a kávéautomatát.

Az őrjöngésének az vetett véget, hogy beszorult a keze az automatába.

A férfit többen is megpróbálták lecsillapítani és kitessékelni a boltból, de nem jártak sikerrel. Az egyik vevőt még meg is rángatta, mikor az próbálta jobb belátásra bírni. Az eset két nappal szenteste előtt történt – tették hozzá.

Rövid időn belül kétszer is elkapták a rendőrök

Mint az az ügyészség oldaláról kiderült, nemcsak ekkor gyűlt meg a férfinek a baja a hatóságokkal. Három héttel a fenyőfás eset előtt ittasan ült a volán mögé, egy olyan autóba, amelynek nem volt hatósági jelzése. A kocsikázásra egy utas is vele tartott, de pechjükre találkoztak a rendőrökkel.

Az ügyészség felfüggesztett szabadságvesztést és járművezetéstől eltiltását kért a férfira a bíróságtól, valamint azt, hogy fizesse meg a 127 ezer forintos kárt, amit az ámokfutásával okozott.

Nyitókép: Képernyőfotó

 

 

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hyazinth
2022. november 04. 10:34
Drága jó Kőbányai világost így csapkodni...
Mukesz
2022. november 04. 10:08
Ha jó az ügyvédje, max. 2 év próbaidőre bocsátást kap, sajnos + megtéríti az okozott kárt esetleg pénzbüntetés. Ha büntetett előéletű, ami ránézésre megvan, akkor a helyzet bonyolódik:)) Ilyen a magyar büntetőjog. Remélem a bíró nem puhapöcs!
Reszelő Aladár
2022. november 04. 09:04
Az ilyet helyben le kell sokkolni. Na az felejthetetlen élmény lenne neki.
masikhozzaszolo
2022. november 04. 08:43
Szenteste előtt két nappal. Ez kb. Az tavaly volt akkor. 11 hónap, mire szétszálazta a videót az ügyész. Ennyi idő alatt 5 fajta gépet megtervezek, eladva Ausztráliának. És mentelmi jogom sincs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!