Korda György elmondja, hogyan köszöntötte fel születésnapján Orbán Viktor

2022. november 01. 11:45

A miniszterelnök levelén kívül arra büszke még az énekes, hogy a második kerület előző polgármestere, Láng Zsolt felterjesztette a Budapest Díszpolgára címre, és meg is kapta.

2022. november 01. 11:45
null

A politika nem érdekelte, és ma sem érdekli különösebben, az ezredforduló környékén az akkori ellenzék prominensei gyakran összejöttek a Korda-villában, de nem bánta, mert rendesen fizettek – mondta el a Mandinernek egy nagyobb lélegzetű interjúban Korda György. A máig hallatlanul népszerű énekes büszke az „innen is, onnan is” kapott díjaira, elismeréseire, de kettőre különösen.

Az egyik az a „szép levél”, amelyet a nyolcvanadik születésnapjára Orbán Viktor küldött neki. „De nem ám olyan hivatalos szöveggel, hanem személyre szólóan. Azt írta benne, hogy »a jövőre nézve jó egészséget és kártyázásban, éneklésben egyaránt bővelkedő éveket« kíván” – fogalmazott lapunknak. A másik pedig az, hogy Láng Zsolt, a második kerület előző polgármestere felterjesztette a Budapest Díszpolgára címre, és meg is kapta. „Büszke vagyok rá, hogy ő a barátjának tekint, és minden évben kedvesen felköszönt a születésnapomon” – jelentette ki.

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yes_we_can
2022. november 02. 02:32
Elmégy a faszba,vén kaftános haszonleső!
BőröndÖdön
2022. november 01. 19:01
Bástya elvtárs mindenre is figyel..Bruhaha
Nannyó
2022. november 01. 12:22
Érdekes ellenpont volt a magyarországi rockzene felemelkedésének időszakában. Először idegenkedve hallgattam, de később volt egy-két dala, ami kifejezetten tetszett. Örülök, hogy még köztünk van...
Gullwing
2022. november 01. 12:05
A régi szép idők mikor a ballibcsik a Korda-villában gyűltek össze inspirálni, izé konspirálni... https://magyarnemzet.hu/archivum-archivum/1999/09/a-korda-villa-titka
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!