Pumped Gabo a Magyar Tudományos Akadémiára kapott meghívást

2022. december 09. 10:59

„Régen ilyenekkel poénkodtam” – fogalmazott az influenszer.

2022. december 09. 10:59
null

Pumped Gabo az Instagram-oldalán számolt be róla, hogy meghívást kapott a Magyar Tudományos Akadémiától, ahol egy fenntarthatósági verseny népszerűsítésében vesz részt.

„Nagyon örülök, hogy sokatokat érdekel és foglalkoztat ez a téma. Ebédeltünk, körbevezettek, beszélgettünk, és arra jutottunk, hogy fogunk még találkozni, egy szebb jövő érdekében. Rengeteg okos ember van az országban, akik szeretnének tenni és tesznek is valamit. Ez csak együtt sikerülhet” – fogalmazott posztjában Pumped Gabo.

 Az MTA-tól kapott meghívással kapcsolatban a celeb megjegyezte: „Régen ilyenekkel poénkodtam.”

 

Nyitókép: Facebook

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaltran
2022. december 11. 10:29
Körülbelül akkora agya van az MTA-nak, mint ennek a felpumpált pumpának. Kit hívnak meg legközelebb? Besenyő Pista bácsit?
evpus
2022. december 11. 05:37
Ennek a baromnak valahogy mindig sikerül beverekednie magát a hírekbe. Unalmas mint a többi hülye Tolvaj Reni, Gáspárék, Horváth Éva, Ördögék.
youngboy
2022. december 10. 10:14
Elég nagy állat vagy tényleg. De a Fertő tó nem a tied.
-Zsolt-
2022. december 09. 22:12
Sokkal többet használ figyelem szempontjából, mint mikor fotelkrumpli macskajancsi trompitás keresztélyke, bogárdanika vagy dj jessy elnyávogja, hogy a környezetvédelem vagy a klímaváltozás csak sorosista, zöld bolsilipsi fake news.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!