Zacher példát mutat

2023. január 23. 13:20

Példát mutat aljasságból, mocskosságból, tisztességtelenségből – vagyis mindabból, ami ezeknek a lényege odaát.

2023. január 23. 13:20
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt

„Ezt is jegyezzük meg jól. Mert példát mutat, mert példaértékű. Példát mutat aljasságból, mocskosságból, tisztességtelenségből - vagyis mindabból, ami ezeknek a lényege odaát. Például el ne felejtsük, de soha: ugyanezek nyilvános idegrohamot kapnak, ha bárkit merészelnél úgy nevezett »bodyshamingelni«.

Ez magyarul azt jelenti, hogy kigúnyolni a külseje miatt. Ha például a csodálatos Egyesült Államokban (pöcegödör) egy százötven kilós, rusnya, hájfejű, nőnek öltözött beteg barom nyeri a tizenéves lányok szépségversenyét, akkor illik meghatódva könnyezni, hogy ez milyen szép. Mert minden szép, ami abnormális, ami ocsmány, ami visszataszító, ami természetellenes.

Mert »szép a rút, és rút a szép« - ó, szegény Shakespeare. De természetesen a magyar miniszterelnököt nem egyszerűen lehet, de kötelező gúnyolni és megszólni túlsúlya miatt. S tesz mindezt egy orvos. Az RTL-n - az abnormális, a visszataszító, az undorító, az ocsmány fellegvárában. Jön a doktor»úr«, és a miniszterelnök külsejéről értekezik, majd azzal hozakodik elő, hogy a miniszterelnök példát mutathatna (ha lefogyna). Rendben.

Akkor azért jegyezzük meg: egy orvos, egy toxikológus, a mindenféle szenvedélybetegségek gyógyítója például példát mutathatna azzal, hogy nem dohányzik. De ha már dohányzik, akkor legalább tegye titokban, ne a nyilvánosság előtt és ne büszkén. Ezzel tehetne valamit a közegészségügyért. De ez (is) teljesen mellékes. Zacher is csak egy a Született gyilkosok »médiag...i« közül. Gyújts rá Zacher, mutass példát! Te ostoba, öntelt seggfej...”

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

Összesen 441 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NERsevik
2023. január 26. 09:25
Ezazzsóti! Navracsicsék beadták a derekat az oskolákkal kapcsolatban, érik az a kuratóriumi tagság az átrendezések után!
ultimax
2023. január 26. 08:38
Na, megint senki nem érti, hogy ebben mi is a lényeg. Zacher, mert nem azt hangsúlyozza, hogy a miniszterelnök olyan szinten életveszély, amilyen állapotban van, és amennyire túlhajszolja magát az országért, hogy emiatt én már régóta NAGYON AGGÓDOM, hanem azt, hogy hogy néz ki. Kit érdekel? És Bayer, aki egy nagyon okos figura, de ezt ős i elb..szta, mert neki is csak a kinézet a lényeg, pedig ő is veszélyesen néz már ki, és ez nem a hosszú élet titka. Nagyon komolyan kellene foglalkoznia egy haladó teamnek azzal, hogy a miniszterelnököt, nem gyógyszerekkel, hanem helyes életvitellel esetleg visszatereljék egy "fenntartható", egészséges fizikumba, mert úgy néz ki, hogy bármelyik pillanatban tragédia lehet a vége. Ja, és ennek az ellenzék fröcsögve örülne. Mindenképpen el kellene kerülnünk, az országnak, hogy a Miniszterelnökkel ez történjen. De nem a nyugat, meg a liberálisok, meg a f..om tudja ki miatt, hanem a miniszterelnök saját egészsége és az ország jövője érdekében.
KBA98
2023. január 24. 16:53
Ha ez a faszkalap tisztába lenne azzal, hogy a stressz mennyire befolyásolja a testsúlyt akkor nyilván nem dumálna - ha tisztességes ember lenne!
ZombikaFoskoma
2023. január 24. 12:30
Nyilván azért kellett ebben az ügyben megnyilatkoznia, mert nem engedte nemes természete, hogy ne tegye: mindig is az elesettek, a magukat nemtelen támadástól megvédeni képtelen gyöngék oroszlánszívú gyámolítója volt. Már a Népszabadságnál is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!