Sajnos még nem mondhatjuk meg, mit szólt Novák Katalin Lagzi Lajcsi leveléhez

2023. március 17. 15:17

A küldemény ugyanis még mindig a Magyar Posta munkatársainak a kezében lehet.

2023. március 17. 15:17
null

Biztosan lázban tartja a hazai közvéleményt – különösen a Mandiner erre a témára IS rendkívül fogékony olvasóit –, hogy mit reagált Novák Katalin Galambos Lajos levelére. Lagzi Lajcsi mulatószenész ugyanis kézzel írt borítékban – a feladóhoz odarajzolt néhány hangjegyet és azt írta, „Szervusz, itt a Dáridó” – küldte vissza a köztársasági elnöknek az állami kitüntetéseit. Szokatlan tettét azzal indokolta, hogy ezek fényét nem kívánja csorbítani a vele kapcsolatos ügy méltatlan lezárásával. Nyilván arra utalt ezzel, hogy tavaly december 7-én három és fél év börtönre ítélte a bíróság illegális gáz-, áram és vízbekötésért, másodfokon pedig nyolc hónappal súlyosbították a büntetését.

A Mandiner megkérdezte a köztársasági elnöki hivatal sajtóosztályát, de azt a választ kaptuk, hogy a levél ezidáig nem érkezett meg a Sándor-palotába. Így sajnos nem tudunk brékingben beszámolni a legfrissebb fejleményekről, amit igazán sajnálunk.

Nyitókép: Galambos Lajos, távozik a székesfehérvári büntetés-végrehajtási intézetből 2016. január 24-én. (Fotó:MTI/Lakatos Péter)

 

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
loci__
2023. március 20. 14:14
Lajcsi te tolvaj rohadt kurva büdös cigány, mit akarsz azok után, amikor a közösből loptál sok-sok és rengeteg villamos energiát, vizet és mellette csatornadíjat valószínűleg nem fizettél, gázt a jó kurva nénikédet és anyádat. A mocsai birtokodon, Tatán két Lajcsi lakó parkban is Te mind ezt rendszer szinten vitted véghez, mert te nem csak a saját kis mocsai birtokodon loptad a közszolgáltatásokat, ha nem mindenütt ahol gyökeret tudtál verni. Ha éhen kórász lettél volna, talán még meg is tudnálak érteni, de te nem ez voltál, mint hírlik neked volt Bikol pusztán (Komárom-Esztergom megye) ingatlanod. Ott csak azért nem tudtál rendszer szinten gázt lopni, mert oda nem építettek ki gázelosztó vezetéket. Ha lehet hinni a pletykáknak akkor Érd térségében volt ingatlanod ahol is rendszer szintűen lophattad az energia ellátást. Az újságok megírták, hogy Budapest Rózsa- dombi környezetében árulod a több száz milliós ingatlanodat ahhoz milyen pénzekből jutottál hozzá te ki baszott szaros cigány, ha erre volt pénzed akkor miért is nem fizettél rendesen adót és közmű díjakat?? Loptál rendszer szinten rendszeresen a közösből a jó kurva anyádat mocskos aljas cigánya. Sértődött börtönre ítélt kurva cigány anyádat miért küldöd vissza az állami plecsnijeidet ennek a csoda szép asszonynak te bűnöző szaros cigány pedig nem is tőle kaptad őket. Te jellemtelen geciláda cigánya plecsnikkel járt lóvét is visszafizeted az államkasszába mert ez így lenne korrekt veszed ezt az inkorrekt a sértődöttséged. Lajcsi baszd meg tudod, hogy hol kezdődött neked a sorsod vége. ott, hogy az EON-nál főnök váltás volt és te nem fizettél le minden embert ott. Az új főnök meghirdette, hogy ha valakinek van régi sérelme, vagy megoldatlan ügye az szóljon és Ő azt megfogja oldani neki. Lajcsi ez indította el az utánad történő vizsgálatokat. A villamos cég talált olyan víz vezetéket ami az ő közmű rajzain nem szerepelt és kutakodó vizes cég talált olyan gázvezetéket amiatt a közmű értesítette a gáz szolgáltatót és ők is el kezdtek kutakodni, a végeredmény már köz tudott. Te geci láda rohadt jellemtelen bűnöző cigány neked nem volt elég az ekkora felhalmozott és még több vagyon, neked a közemberek közösségét is meg kellet lopnod, a jó kurva anyád. Aki a bűnözésébe bele bukik az gerinces emberként vállalja a reá kimért penitenciát, de Lajcsi te ebben is egy gerinctelen szaralak vagy, ezzel a gyerekeid jövőjére vetsz majd rossz fényt, mert ilyen ember mint te vagy annak milyen neveltetésben részesülhettek gyermekei.
bagira
2023. március 18. 10:57
Nem zörög a haraszt ha szél nem fújja. Pénzre kelt feküdt , nem volt anyagilag hátrányos , vagyonát nem irigylem sokat dolgozott érte . De nem kellett volna hogy a törvény látóterébe kerüljön . Életét élhetné gondtalanul családdal együtt , nem volt baja magának csinált . Zenéjét nem kedvelem , de tudás végzettség van benne hallgatóság meghálálta , sokra vitte . Na ezt kellett volna értékelni megbecsülni . Érdemeit fölöslegesen küldi vissza , kedves emlékek számára , gödröt maga körül nem kellene mélyíteni.
N.N.
2023. március 18. 09:56
Marha jó, ahogy Lajcsi eljátssza, mintha ő mondott volna le a kitüntetéseiről, a komplett közvélemény pedig - ideértve az újságírókat is - bekajálja azt. A valóság az, hogy a Btk. 61. par. (2) bekezdés f) pontja szerint a közügyektől eltiltott nem kaphat belföldi kitüntetést és külföldi kitüntetés elfogadására engedélyt, a (3) bekezdés szerint pedig aközügyektől eltiltott az ügydöntő határozat jogerőre emelkedésével elveszti mindazon tagságát, állását, tisztségét, katonai rendfokozatát, megbízatását és kitüntetését, amelynek elnyerését a (2) bekezdés kizárja, valamint címzetes rendfokozatát. Tehát Lajcsi tavaly decemberben az ítélet kihirdetésekor már elvesztítette valamennyi kitüntetését, most már csak visszaküldte a lomot.
Takarító
2023. március 18. 00:41
Mit szól novák? Azt amit a Finn Svéd csatlakozásra, Budaházira és másokra.: M e h e t.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!