A többség nem homofób és nekem ez fontos, mert én se vagyok az!

2023. július 23. 13:45

Nagyon együttérzek minden meleg emberrel, szeretném, ha boldogok lehetnének.

2023. július 23. 13:45
null
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

„Van sok félreértés itt az árokpartok között, de mondok egyet. Az ellenzék azt gondolja, hogy a fideszesek homofóbok, márpedig ez nem igaz!

Nyilván van, aki az, de a többség egyáltalán nem.

Egyszerűen nem érdekli a többséget mások magánélete. Engem sem.

Márki-Zay azt hitte, hogy a fideszesek homofóbok, ezért próbálkozott egy-egy fideszes vélt magánéletét kiteregetni (ami egyébként igaz se volt, de mindegy). Mi lett a hatása? 0 darab új szavazó, mert a fideszeseket ez nem érdekli.

Van egy másik téma, ami úgy írható le legkönnyebben, hogy érzékenyítés, ami megy a filmekben, ment az iskolákban is. Na, azt nem szereti a fideszes szavazó (egyébként az ellenzéki szavazók többsége se), mert szeretné ő érzékenyíteni a gyerekét, saját belátása szerint.

Ebben egy cseppnyi homofóbia sincs, ebben a neveléshez való joga van az embernek.

Állati nehéz kiválasztani például, hogy mit nézzek meg a gyerekkel, mert sose tudhatom milyen jelenetek és mondatok lesznek a legártatlanabbnak tűnő filmben: népszerűsítik a pornót vagy a szabados életet, nevetségessé teszik az egyházat, esetleg nemi kapcsolatot mutatnak be. Ez zavar, hogy szóljanak, mert a karikák mit sem érnek! Láttam olyan 12 karikás filmet, amit 18 éveseknek se mutatnék meg!

Szóval a többség nem homofób és nekem ez fontos, mert én se vagyok az! Nagyon együttérzek minden meleg emberrel, szeretném, ha boldogok lehetnének. Nem vagyok pszichológus, nem tudom, hogy alakul ki, de azt tudom, hogy amióta világ a világ, volt ilyen.”
 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BaGeNMY
2023. augusztus 03. 07:45
De! És ez így van jòl.
connorj
2023. július 23. 23:14
Assetudomkivagy... És ez így is marad.
KBA98
2023. július 23. 21:04
csak nehogy kötelező legyen
Kybon
2023. július 23. 20:09
Az elemes bétékúrtak fogadják el a tolerancia nevében, hogy van, aki hányik (!) attól, ha egy férfi belefúr egy másik férfi valagába! Tolerancia, az az új HELYESLÉS! A se@@bekúrtak lájkolják azt, hogy egyesek kidobják a taccsot a mocsok férfiszextől. Hogy mondjam még másképp ugyanazt...?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!