Egri Viktor páros lábbal szállt bele a magyar válogatott atlétákba

2023. augusztus 23. 09:24

Egy ország szorított Halász Bencének hogy minél fényesebb érmet nyerjen hazánknak.

2023. augusztus 23. 09:24
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„Azt már megszoktuk, hogy a most zajló atlétikai világbajnokságot a baloldal se lenyelni, se kiköpni nem tudja, ezért lépten nyomon támadja. Be kell vallani, hogy nehéz helyzetben vannak a fröcsögő baloldali megmondóemberek, újságírók, politikusok, mert bizony a vb óriási siker. Egy ország szorított Halász Bencének hogy minél fényesebb érmet nyerjen hazánknak. 

De mindannyiunk szívét megdobogtatták a hétpróbázó lányok is, akik mindent megtetettek a sikerért, és alázattal, szemükben könnyekkel nyilatkozták, hogy ilyen fantasztikus szurkolók előtt hatalmas motivációval küzdöttek. De a Fradi fiatal atlétája, Molnár Attila is belopta magát a magyarok szívébe, hiszen túl azon, hogy feszegette a saját határait, még azt is nyilatkozta, hogy az utolsó százon nem ő futott, hanem mi, magyarok.”

Nyitókép: képernyőmentés

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2023. augusztus 24. 16:46
Már megint bántják a Magyarokat Csépányi? Volt mit tanulnod a futóbolond gazdádtól, mert az szokott ilyeneket mondani, meg a kakadu geci! Ne lázits Csépányi, te ezért az Országért nem tettél semmit azon kívül, hogy egyet értesz a tolvaj bandád szabadrablásával! 53000 milliárdos Állam adósság! Na most ugass Csépány kutya!
galancza-2
2023. augusztus 23. 21:38
Balázs! Itt az ideje hogy a főállású Fideszes újságírók, médiaguruk, politikusok nyíltan kimondják és közérthetően részletesen elmagyarázzák minden nap, minden médiában a választópolgárok számára: e.viki és balos-ballikos patkányelvtársai végletekig hazug, aljas , magyargyűlölő komcsináci patkányok, akik fel akarják számolni Magyarországot, és ki akarják irtani az összes magyart: És ebben nincs semmi túlzás.
catalina11
2023. augusztus 23. 18:37
Én kint voltam 20-án az esti programon.Fantasztikus élmény volt.Egri Viktor tehetségtelen percembernek ott kellett volna közönség előtt piszkoskodnia." ezek az egriviktorok, gáborgyörgyök, vásárhelyimáriák mindent utálnak ami nemzetiszínű.. nem véletlen: A zsidó Pikler Gyula professzor!! a pesti jogi karon, így szólt a magyar diákjaihoz 1901-ben: „Az én célom az, hogy az önök szívéből az olyan kicsinyes fogalmakat, mint haza, nemzet, kiirtsam.” Aztán az ő vezérletével alakult meg a zsidóktól hemzsegő balos Galilei kör, amelynek a főleg zsidó tagjai lettek a véresen balos Dicsőséges Tanácsköztársaság dicső vezetői...aztán elmenekültek és külföldről rongálták a hazájukat...aztán némelyikük hazatért, például Rákosi Mátyás és itthon teremtett újra rémuralmat... most pedig Soros, Bloomberg, Zuckerberg, Sulzberger, Zucker, Pressman néz "ferde" szemmel azokra, akik nemzeti érzelműek, akiknek fontos a család Isten, haza..
Koncz Katalin
2023. augusztus 23. 17:06
Neki egy a lényeg, van olyan televízió (ATV), ahol mindent, butaságokat, aljasságokat is elmondhat bárkiről, olyanokról is, akik nála ezerszer különbek! És még ki sem rúgják... Rendkívül ellenszenves figura számomra...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!