Médiahack? – Meglovagolta a Tóth Gabiék válása körüli cirkuszt a Fricska zenekar

2023. augusztus 13. 13:22

Remek marketingfogással állt elő az együttes.

2023. augusztus 13. 13:22
null

Ahogy azt a Mandineren is megírtuk, a napokban derült ki, hogy elválnak Tóth Gabi és Krausz Gábor útjai. Krausz Gábor sztárséf a közösségi oldalán tudatta, hogy hat évvel a megismerkedésük után külön utakon folytatják feleségével Tóth Gabi énekesnővel. Kislányuk nevelését továbbra is közösen tervezik.

Fricska, de melyik?

A Fricska zenekar tegnap közösségi oldalán jelentetett meg egy nyilatkozatot, miszerint az együttes tagjainak nincs közük Tóth Gabi és Krausz Gábor válásához

Kijelentjük, hogy Tóth Gabiék válásához nincs köze egyik zenekari tagnak sem. Nem a zenekarhoz, hanem a táncegyütteshez vezetnek a szálak. 

Kérjük, hogy a Fricska zenekar tagjait ne zaklassák privát üzenetekkel!” – írták.

Ezt is ajánljuk a témában

Fontos leszögezni azonban, hogy jelen esetben a Fricska zenekarról, nem pedig a válás kapcsán a hírekben rendre feltűnő Fricska táncegyüttesről van szó.

 Így szemlélve azonban talán éppen az év média- és marketinghack-jének lehetünk szemtanúi. Az együttes ugyanis ezzel a szöveggel sikeresen megvezette a magyar nyilvánosság nagy részét.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2023. augusztus 14. 16:51
A szerszám a fontos, de majd ezt a szakit is elhagyják egy 24-es villáskulcsér.
Lajoss
2023. augusztus 14. 16:48
Méltó párja az alkotmányozó Szájer doktornak,meg a Kaleta Gábornak…:)
bodrigyuri
2023. augusztus 14. 10:28
A zsidó után valami cigányt szopkod most. Talán azért festette feketére a haját.
ada17
2023. augusztus 13. 19:54
Tóth Gabit sosem kedveltem, de amit művelnek vele a libernyákok az undorító. Mostmár mellé állok ha felmerül témaként, mert rajta keresztül az én értékrendemet próbálják földbe tiporni, és minden jobboldalit lealázni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!