Tizenkét éve tartotta szobafogságban a feleségét egy német férfi

2023. augusztus 08. 11:29

Az 53 éves, lesoványodott nőt hétfőn reggel kopaszra nyírt fejjel, ruhátlanul, törött lábakkal és ujjakkal találták meg a lakásban.

2023. augusztus 08. 11:29

Őrizetbe vettek Franciaországban egy német állampolgárságú férfit, aki 12 éve tartotta szobafogságban feleségét. Az 55 éves férfi a francia-német határon fekvő kisvárosban, Forbachban élt szintén német származású feleségével, akit a lakásuk egyik vasráccsal lezárt szobájában tartott fogva. A nő a fogvatartás ellenére valahogyan hozzájutott egy telefonhoz, amellyel vasárnap este sikerült segítséget kérni a wiesbadeni német rendőrségtől. A német rendőrök azonnal riadóztatták francia kollégáikat, és a férfit a metzi rendőrség egyik akciócsoportjának hétfő hajnalban sikerült őrizetbe vennie – írta a Le Républicain Lorrain című napilap.

Az egyik rendőrségi forrás szerint az 53 éves, lesoványodott nőt hétfőn reggel kopaszra nyírt fejjel, ruhátlanul, törött lábakkal és ujjakkal találták meg a lakásban. Az áldozat azt mondta, hogy férje 2011 óta tartotta elzárva a lakásban. A rendőrség hangsúlyozta, hogy a nyomozás még folyamatban van; a BFMTV ugyanakkor az eddigi nyomozati adatok alapján úgy tudja, hogy 

a férj ellen erőszakos fogvatartás, kínzás és nemi erőszak gyanújával emelhetnek majd vádat. 

Az RMC rádióállomás szerint találtak a lakásban egy kínzásra használt padot és egy naplót is, amelyben a férfi dokumentálta a fogvatartás alatt megtörtént eseményeket, beleérve azt is, hogy mikor adott enni a nőnek.

(MTI)

Nyitóképünk illusztráció: Adevarul

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sagirdilsiz-2
2023. augusztus 08. 15:03
17:33 - Nincs kínzópad A kínpadnak és a füzetnek, amiről szó esett volna a sajtóban, nincs bizonyított létezése. Ami a kerítések jelenlétét illeti: léteznek a házaspár közös otthonában, de egyértelműen inkább a házaspár háziállataihoz (9 macska) kapcsolódnak, nem pedig a hölgy megfékezésére. Közvetlen környezetében vérnek nyomát sem fedezték fel. ((www.republicain-lorrain.fr)
sagirdilsiz-2
2023. augusztus 08. 15:02
Azóta már tartottak sajtótéjékoztatót, és az előzetes hírekkel szemben elmondták, hogy: * . A kiszáradást és az alultápláltságot az ügyész nem tudja megerősíteni, az emberrablás nyilvánvaló eleme sem jelent meg a rendőrök szemében. . Egyetlen bejelentés történt egy szomszéd részéről, még 2019-ben, a rendőrök kimentek, de nem találtak semmit. . A nő régóta beteg. . Tizenkét órás nyomozás után úgy tűnik, a kínzás és emberrablás hipotézise egyre távolodik - mondta az ügyész. . A feleséget, akit amint a rendőrség felfedezett a metzi Mercy Kórházba szállítottak, orvosi képalkotással látták, és az elvégzett CT-vizsgálat során nem találtak törést. Hasonlóképpen, ennek a hölgynek a testén sem voltak látható zúzódások, sem több felfekvés. Nincs kiszáradás sem. . A rendőrségi őrizet 24 órával meghosszabbodik A férfi meghallgatása még folyamatban van, és nem ismer el semmilyen emberrablást vagy kínzást. Elmagyarázza, hogy a felesége rákos. (www.republicain-lorrain.fr)
Bernard
2023. augusztus 08. 14:25
Szülők, gyerekek, barátok, ismerősök, szomszédok? Ebből semmi se volt?
Locomotive
2023. augusztus 08. 13:44
Valószínűleg valami elfajzott pár, közös fétisszel, BDSM, szadó mazó szexuális vágyakkal. Kicsit túltolták, ennyi, az elején közös beleegyezéssel indult a sexbuli, majd a csávó többet akart. Ez lett a vége. Németek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!