Gyurcsány az Orbán-interjúról: ,,Nem a kormányfő felelős a költségvetésért?”

2023. szeptember 30. 09:25

A DK elnöke közösségi oldalán reagált a miniszterelnök kijelentéseire.

2023. szeptember 30. 09:25

Gyurcsány Ferenc a közösségi oldalán reagált arra, hogy a magyar miniszterelnök tegnap azt mondta: a költségvetés nem engedné meg a nyugdíjak emelését – olvasható az ATV-n. ,,Nem engedheti meg magának a költségvetés a nyugdíjak egyébként törvény szerint járó megemelését. Nem ő felelős végső soron a költségvetésért?” – tette fel a kérdést Gyurcsány. 

Nem ő döntött a tavalyi választás előtt mindenféle extra kedvezményről és juttatásról? – kérdezte ugyancsak a baloldali pártelnök.

– Ugyanakkor megengedhette magának a költségvetés az egyébként veszteséges Vodafone megvásárlását, és éppen mostanában tettek ajánlatot a ferihegyi repülőtér megvásárlására” – írta a közösségi oldalán a DK elnöke. Így folytatta: ,,Aztán tudjuk, hogy nem engedheti meg magának a költségvetés a tanárok fizetésemelését, a minimális nyugdíj és a családi pótlék emelését sem. 

Ránk, emberekre nem jut. Jár, de nem jut. Cégvásárlására persze van pénz. Ugye kinek mi a fontosabb”

– vélekedett a politikus.

***

Nyitókép: Képkocka, Facebook-videó

 

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agnieszka
2023. október 03. 10:26
Bármit ugat ez a ripacs és bájos, széphangú hitvese, kormányzásukkal az ország számos értékes vagyontárgyát, ők pedig minden hitelüket elvesztették, nagyobb dicsőségére a mellettük kitartóknak.
Bájron
2023. október 01. 13:43
Feri ficóka szádba nyomta a farkát,bojlerkát meg timmermanusz farkalja! Pufff neki lotty,csak úgy durrant!
Palatin
2023. szeptember 30. 15:04
A DK az ország belsö ellenségeinek szemétgyüjtö telephelye. "Pofátlanul csak hazudtunk reggel, délben, este, Vajon a ti szemetekben ez oly szépen fest-e? Gyurcsány vagyok nem tagadom, a magyarok veszte, Ki oly sok ember boldogságát komiszul elcseszte. Adjál mégis egy újabb esélyt a kókler Ferónak, Még akkor is, ha unokáid ezért jól megrónak. Nálam csak a mutyi számít, nincs helye melónak, Megtehetem, bőröm vastag, mint egy csatalónak. Bár jól tudom, kívánjátok, hogy hamar kimúljak, Adja Isten, hogy még egyszer rátok szabaduljak. Megoldom a problémátok, mint még soha senki, Úgy éltek majd mint egy csöves, éhenkórász jenki."
nyugalom
2023. szeptember 30. 15:01
Mitől lett ez ilyen rancos gebe?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!