Gyurcsány most egy szakmunkást fordított egy egyetemista ellen (VIDEÓ)

2023. szeptember 05. 15:23

Szerinte mind a szakmunkást, mind az egyetemistát átverik „Orbánék”.

2023. szeptember 05. 15:23

„A vízszerelőnek azt mondják, túl sok a semmihez sem értő diplomás. Az egyetemistáknak azt mondják, hogy a szakmunkások tájékozatlanok” – írta a legfrissebb videója mellé Gyurcsány Ferenc.

Szerinte mind a szakmunkást, mind az egyetemistát átverik „Orbánék”.

Nyitókép: Mandiner/Mátrai Dávid

 

 

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2023. szeptember 10. 18:00
Fletó, a rinocéroszbőrű hazug gazember, aki pofátlanul mást mer ezzel vádolni.
Palatin
2023. szeptember 09. 13:33
A DK az ország belsö ellenségeinek szemétgyüjtö telephelye. "Pofátlanul csak hazudtunk reggel, délben, este, Vajon a ti szemetekben ez oly szépen fest-e? Gyurcsány vagyok nem tagadom, a magyarok veszte, Ki oly sok ember boldogságát komiszul elcseszte. Adjál mégis egy újabb esélyt a kókler Ferónak, Még akkor is, ha unokáid ezért jól megrónak. Nálam csak a mutyi számít, nincs helye melónak, Megtehetem, bőröm vastag, mint egy csatalónak. Bár jól tudom, kívánjátok, hogy hamar kimúljak, Adja Isten, hogy még egyszer rátok szabaduljak. Megoldom a problémátok, mint még soha senki, Úgy éltek majd mint egy csöves, éhenkórász jenki."
zsolti123
2023. szeptember 05. 21:18
" egy szakmunkást fordított egy egyetemista ellen" -> helyesen " a szakmunkásokat fordította az egyetemisták ellen" vagy " a szakmunkásokat fordította szembe az egyetemistákkal"
Zsolt75
2023. szeptember 05. 20:37
Feri betemetné az árkokat. Velünk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!