Hodász ócska, pitiáner gyarlóságból, gyengeségből, hitehagyásból gyurmázott magának piedesztált

2023. szeptember 21. 09:36

És most azon álldogál, a hozzá hasonlók tapsának mámorában.

2023. szeptember 21. 09:36
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

Vágvölgyi Gergely írását ajánlom figyelmükbe, mert tökéletesen összefoglalja a lényeget Hodászról. Arról a kiugrott papról, aki esküt tett, cölibátust fogadott, majd Jézus szolgálata és a saját akármilyen szexuális vágyai közül az utóbbit választotta, és most ebből próbál megélni.

Ócska, pitiáner gyarlóságából, gyengeségéből, hitehagyásából gyurmázott magának piedesztált, és most azon álldogál, a hozzá hasonlók tapsának mámorában.

Egy részlet Vágvölgyi írásából:
»Iszonyúan vágyik rá még mindig, hogy legalább kéthetente nagyon odafigyeljenek rá, ezért próbál nagyon erőseket mondanai. Az ország legismertebb homoszexuális belvárosi baristája (egykor sokak által nagyon szeretett katolikus pap, aki hitelesen, közérthetően, szerethetően és hűen közvetítette az egyház tanítását egyebek mellett szexuáletikai téren is) szinte kényszeresen próbálja felhívni magára a figyelmet, miután a 'nagyonrendszerkritikus pap' imázsát már nyilván nem tudja hozni, s talán azért is, mert (sajnos) egyre kevésbé érdekes. Valahogy úgy van az, hogy a nagy 'coming out' után kényszeredetten csak ezt a tematikát tudják tolni a „celeb” LMBTQ-személyek, mintha semmi más releváns téma, megoldandó helyzet a világon nem volna, nincs semmi széles e glóbuszon, amiről írni, értekezni lehetne.

Ilyen ez a liberális politikai aktivizmus: posztmodern együgyűség.«

Erről van szó. Erről is. És még sok egyébről, köztük a legszomorúbbról és legundorítóbbról: az írástudók árulásáról.A teljes írást itt találják.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Vágvölgyi Gergely

Mandiner

Idézőjel

Hodász ezzel az egésszel részben épp azokba rúg bele egy hatalmasat, akik éveken át hallgatták őt és hallgattak rá, akik szerették.

Nyitókép: MTI Fotó / Komka Péter

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Skywalker_bp
2023. november 13. 23:59
Ez az ember le meri írni ezt a fordulatot. “Írástudók árulása”. Érted. Bayer . A gátlástalanság, a gerinctelenség és az ecsedi lápvidékben cuppogva hatásvadász hasnyál trágárság alsóközépkispannon pápája ezt írja. Í-rás-tu-dók á-ru-lá-sa. Aki Simicskába azonnal és elsôként rúgott a külseje felemlegetésével, amint az kegyvesztett lett. EzBayer hashtag
Lajoss
2023. november 13. 15:47
Zsozsóka,a Hodász András körme alatt a piszok is többet ér nálad…
Fed74
2023. szeptember 27. 17:14
Csicska Zsóti! A pedofil Gyerekbaszó pártodról mikor írsz?
Sulammit
2023. szeptember 23. 08:44
Hodász téged tett felelőssé, Zsolt, hogy elhagyta a papi hivatását. Azon a cikkeden sértődött meg, amiben rávilágítottál a hamisságára. Minden mondatod igaz volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!