Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

„Százmillió ember látja, ahogy egy NATO-tagország miniszterelnöke echte fasiszta dumát mond” – Csintalan szégyenkezett Orbán Tucker Carlsonnak adott interjúja miatt

2023. szeptember 02. 12:10

A régi-új MSZP-s politikus szerint ha Orbánnak nem lenne vétójoga az EU-ban és a NATO-ban, akkor senkit nem érdekelne, hogy „mit hadovál össze itt a periférfián”.

2023. szeptember 02. 12:10
null

Az ATV péntek esi, Csatt 2 című műsorában is szóba került Orbán Viktor Tucker Carlsonnak adott interjúja, amely 3 nap alatt 122 milliós megtekintést ért el a Twitterről átnevezett X-en.

„Egy amerikai szemében kicsoda Orbán Viktor? Meg sem találják a térképen Magyarországot!” – érzékeltette a 122 milliós szám jelentőségét Lentulai Krisztián, miután felidézte: Tucker Carslon 20 interjúnál tart Elon Musk platformján, mióta eljött a Foxtól, és ebből Orbán Viktor rövid idő alatt a 3. legnagyobb nézettséget produkálta. A magyar kormányfőt csak a Donald Trump-interjú, és az amerikai sztárriporter debütáló adása tudta megelőzni.

„A 123 millió, és ez csak növekszik, az valami olyan elképesztő elérés, amit mi ebből a fotelből nem tudunk értelmezni” – tette hozzá a jobboldali rádiós, aki szerint az interjú lavinát indíthat el Európában.

Az elhangzottakra reagált Csintalan Sándor is, aki saját bevallása szerint szégyenkezett az interjú nézése közben.

„Százegynéhánymillió ember látja, ahogy egy NATO-tagország miniszterelnöke echte fasiszta dumád mond egy fasiszta kérdezőnek” – jelentette ki Csintalan, aki szerint ha Orbánnak nem lenne vétójoga az EU-ban és a NATO-ban, akkor senkit nem érdekelne, hogy „mit hadovál össze itt a periférfián”.

A teljes adást alább tudja megnézni:

Nyitókép: Facebook

 

 

Összesen 192 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tapir32
2023. szeptember 07. 08:26
A kollektív bűnösség elve, amit az orosz és belorusz emberekkel szemben alkalmaz az állítólag művelt nyugat a legaljasabb hitleri időket idézi! A kollektív bűnösség elvét a hitleri Németország alkalmazta a zsidókkal szemben. A balliberálisoknak nem kellett volna felújítani ezt az elvet, ahogy a visszamenőleges, átörökítő felelősséget sem! Aki, ezek mellett az elvek mellett tör lándzsát, arra az európai kultúrának még az árnyéka sem vetült. A baloldali antiszemitizmus legalább olyan erős és élő, mint a szélsőjobboldali. A Fidesz kormánynak köszönhetően Magyarország az EU-ban a legkevésbé antiszemita országok között szerepel, az antiszemitizmust folyamatosan monitorozó zsidó szervezetek felmérése alapján.
tapir32
2023. szeptember 07. 08:20
A fasiszta vagy náci jelzővel való felelőtlen dobálózás a fasizmus és a nácizmus bűneinek és a holokausztnak a relativizálását jelenti. A Fidesz kormánynak köszönhetően Magyarország az EU-ban a legkevésbé antiszemita országok között szerepel, az antiszemitizmust folyamatosan monitorozó zsidó szervezetek felmérése alapján. NER 13 évében csökkent a legnagyobb mértékben a melegekkel szembeni előítélet, és nőtt a melegházasság támogatottsága.
gekk
2023. szeptember 04. 12:34
Orbit? Ne röhögtess petronius50. Nézd vissza putyin pincsijét, amikor a gazdájánál majd maga alá pisál az römtől, hogy fogadja a kgb-és.
petronius50
2023. szeptember 03. 21:11
Csintalan példája is jól mutatja, a baloldalon egyszerűen nincs karizmatikus, tehetséges vezető. Savanyú a szőlő. Orbánt lehet szeretni vagy nem szeretni, de az, hogy az ország méretéhez képest kimagasló képességekkel rendelkező államférfi, az elvitathatatlan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!