Kegyelmet kért Csintalan Sándor azokra, akik 2006-ban megverték (VIDEÓ)

2023. október 09. 21:20

Skrabski Fruzsina felidézte: a Hunnia-per elítéltjeinek többsége már kegyelmet kapott a köztársasági elnöktől.

2023. október 09. 21:20

Kegyelmet kért Csintalan az őt megverőkre – tudatta közösségi oldalán Skrabski Fruzsina dokumentumfilmes. Hozzátette, hogy a Hunnia-per elítéltjeinek többsége már kegyelmet kapott a köztársasági elnöktől.

 „Hárman a november 2-i, harmadfokú tárgyalásra »várnak«, ami után, 4-5 évre börtönbe kell menniük. Köztük nemzetközi hírű régész, két gyermek apukája, Szücsi Frigyes és Tián Csaba, négy gyermek apukája, termelési vezető.”
 

Kapcsolódó vélemény

Novák Előd

MTI-OS

Idézőjel

A szabadulóknak és családtagjaiknak mielőbbi testi-lelki felépülést kívánunk!

Majd Skrabski arra hívta fel a figyelmet, hogy Csintalan szerint 

az elkövetők „régen megbűnhődtek”

„Csodálkozik, hogy bírták ki ép ésszel a 15 éves eljárást” – idézte a műsorvezető azon kijelentését, amelyet a Másvilág című beszélgetőműsorban hangzott el.

„Még az se kizárt, hogy ártatlanok a megverés ügyében, mert csak egy tanú hallomása alapján ítélték őket el, az egy darab talált ujjlenyomat meg nem tartozik egyikőjükhöz se” – tette hozzá a dokumentumfilmes.

„Ez talán út a társadalmi megbékélés felé”

„Ha ártatlanokat ítélnek el, az nagyobb baj, mint hogy 15 évig húzódik egy per vagy, hogy 2006 büntetlenül maradt….” – jelentette ki. 
„Nem tudom, hogy volt-e valaha ilyen, hogy az áldozat kért kegyelmet, de ez egy gyönyörű tett, talán út a társadalmi megbékélés felé…” – zárta gondolatait Skrabski Fruzsina.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. október 10. 16:52
egy undormány!
Majdmegmondom
2023. október 10. 06:22
Hááát ez fura, mert kb egy hónapja még azt ordibálta, hogy fasiszta orbán, ha kiengedi ezeket a börtönből. Mi változott hirtelen???
FredShine
2023. október 09. 23:38
Pontosan tudja, hogy a posztkommunista koncepciós eljárással úgy tönkretették már az életüket, ahogyan a kiszabható itélettel nem lehetett volna. Senkit ne tévesszen meg ez a szenteskedés.
bodrigyuri
2023. október 09. 23:30
Ne foss sanya! Nem lesz intifáda.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!