A vélemény szent, de kár, hogy ezt most senki nem kérdezte

2023. november 01. 06:45

Az általatok készített lap látványosan nőtt ki a földből, de nem tudta megszorítani egyszer sem az Indexet.

2023. november 01. 06:45
Starcz Ákos
Starcz Ákos
Index

„A fenti idézett cikk állítása a sokadik epés megjegyzés volt az Indexszel kapcsolatban, de ezt megelőzően az elmúlt három évben is számos olyan eset adódott, ami felett nagyvonalúan átsiklottunk. Most azonban úgy érzem, a támadások gyakorisága és az időzítés miatt eljött az idő, hogy mi se hallgassunk.

A piaci környezet természetes velejárója, sőt megfelelő keretek között pozitív mozgatórugója a versenyhelyzet. Minden iparágban, a médiában sincs másként.

Elhiszem, hogy frusztráló, hogy három évvel azután, hogy országos botrányt csináltatok és leléptetek a szerkesztőségből – gondosan ügyelve arra, hogy a további működésnek semmilyen személyi és tárgyi feltételét ne hagyjátok hátra –, a számok még mindig nem elég jók. Se a piacvezető helyet nem tudtátok elfoglalni, sem az Indexet nem tudtátok betolni az általatok kiásott sírba.

A hazai hírsite-ok közül az Index továbbra is az első, igaz ez akár az elmúlt hétre vagy akár az elmúlt negyedévre is.*

Az általatok készített lap látványosan nőtt ki a földből, de nem tudta megszorítani egyszer sem az Indexet.

Elhiszem, hogy ez frusztrál benneteket, elhiszem, hogy könnyebb most a kormányzatra, törvényalkotókra, balsorsra mutogatni, de szerintem a helyzet nem ennyire borús. Remek munkát végeztetek!

Azért is mondom, hogy remek munkát végeztetek, mert mi ezeket a manővereket nem tudtuk volna megcsinálni, se egyszer, se újra a határon túl, a Transindex szétverésénél. De ha a kéretlen véleményetek mellé egy tanácsot is megfogalmazhatok: javaslom, hogy ne az Index minősítésével és szakmai hiteltelenítésével foglalkozzatok.

Mi sem ezt tesszük a Telexszel kapcsolatban. Elfogadtuk hogy mást gondolunk a világról, máshogy készítünk lapot.”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2023. november 04. 09:04
Kedves Szerző! Ennyi volt a Telex megjegyzése:”egyszerű kormányzati üzenőfallá silányították az Indexet is.”, és Maga sértett ömlengéssel válaszol. Hogy milyen jó mutatói vannak. Meg sem említi, hogy egy évtizedek óta felépített brenden élősködnek, melyet az Index nemrég elzavart csapata épített ki, hogy most az eredetileg vegyes orientációjú olvasótábor a nem kifejezetten ellenzéki részének a kattintásaiból éljenek. És persze e közben meg sem említi, hogy a Telex cikke nem igazaán Önökről, hanem az Orbán féle ellenzéki sajtó szűkítési folyamat - aminek Maguk haszonélvezői és így társtettesei - egy újabb stációjáról számol be.
zavulon
2023. november 03. 18:14
Naponta meglátogatom az index.hu oldalt. Ott megjelenő reklámokra is rákattintok. Így ásom alá a Telex-444-hvg triumvirátus sikerét.
21ezerft
2023. november 02. 11:11
Ahogy mondani szokták, a libernyákok mindig akkor kerülnek bajba, amikor a számokat kell nézni.
Doktor Doktorovics
2023. november 01. 21:10
sose lelkesedtem az új indexért (se), számos szerzőjük lehetne akár a hvg vagy a 444 újságírója a tanártüntetések reklámozásában kevesen tettek túl rajtuk, az Opera vagy a Zeneakadémia vezetői pályázatairól szóló beszámolók pedig mindent alulmúltak és lehetne még sorolni sokáig
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!