Novák Katalin bejegyzését osztotta meg Elon Musk

2023. november 01. 10:24

A milliárdos üzletember szerint „meg kell teremteni az emberek következő generációját, különben a feledés homályába veszünk”.

2023. november 01. 10:24

Elon Musk Twitter-oldalán (X) osztotta meg a magyar köztársasági elnök bejegyzését, amelyben Novák Katalin arról szavaztatta meg követőit, hogy szerintük rendben van-e, hogy a gyermeket vállalók anyagi hátrányban vannak a gyermektelenekhez képest.

Magyarországon azt szeretnénk, ha a gyermekes emberek anyagi előnyben lennének” 

– tette hozzá még a poszthoz az államfő. 

Elon Musk saját oldalán a következőket írta Novák Katalin soraihoz: „A gyermekvállalást ösztönözni kellene, nem pedig pénzügyileg büntetni, mint a legtöbb országban! Meg kell teremtenünk az emberek következő generációját, különben a feledés homályába veszünk.”

Nyitókép: Facebook

 

 

 

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nasi12
2023. november 01. 22:44
Ki venné akkor a villanyautóit?
fatman
2023. november 01. 16:56
csípem a fickót, csak nem kellett volna annyira támogatni az ukikat...
Türelem
2023. november 01. 15:50
A hat osztály felettiekhez szól az üzenete.....
lendvaiildiko
2023. november 01. 15:39
Akitlosz így ír: "Üzletember. A saját cégét és szolgáltatását népszerűsíti így ingyen." Miért lenne az baj. Az meg végképp nem baj, ha megjelenik Magyarország neve, illetve a magyar köztársasági elnök.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!