Orbán Viktor elárulta, miben lesz más az idei karácsony

2023. december 13. 14:23

Az adventi nyugalmat ugyan felváltja a szenteste napján az átmeneti kapkodás és idegeskedés, de a családi vacsora már újra békés, szeretetteljes, ünnepi hangulatban telik – árulta el a Mandinernek Orbán Viktor, aki idén egy régi karácsonyi hagyományával is felhagyhat.

2023. december 13. 14:23

Családfői nyugalommal veszi kézbe Orbán Viktor a karácsonyi készülődést szenteste napján, amikor az adventi várakozást átmenetileg a miniszterelnök családjában is felváltja a kapkodás és az idegeskedés. A kormányfő a Mandiner kérdésére kifejtette, van egy pillanat szenteste napján, délután 3-4 óra körül, amikor az sem világos, lesz-e ebből karácsony.

„Csodák csodájára a végén minden összeáll, és akkor kisimulnak a dolgok. Mindenkinek van dolga, a bajok abból szoktak fakadni, hogy vagy nem végzi el, vagy túl későn kezd hozzá” – részletezte a miniszterelnök, aki azt is elárulta, a családi hagyományok szerint mindenkinek megvan a feladata.

Ezt is ajánljuk a témában

A gyermekeim akik még nem házasok mindig hazajönnek szentestére. Egész hirtelen néhány ideges óra után a hangulat fantasztikus mély, megrendítő, ünnepi szeretetteljes békévé változik 

– emelte ki Orbán Viktor. A miniszterelnök azt is elárulta lehet, hogy az idén felhagy az egyik hagyományos karácsonyi szokásával és ezúttal nem főz angol karácsonyi pudingot.

Ezt is ajánljuk a témában

A miniszterelnökkel készült exkluzív interjúban ezekről is szó esett:

  • Mit szól ahhoz, hogy a POLITICO szerint ő lett az Európai Unió ünneprontója?
  • Mikor jönnek az uniós pénzek?
  • Miért nem támogatja Ukrajna uniós csatlakozását?
  • Miről beszéltek Emmanuel Macronnal?
  • Miről beszéltek Zelenszkijjel?
  • Mikor érhet véget a háború?
  • Miért fontos a szuverenitásunk védelme?
  • Ki lesz a Fidesz budapesti főpolgármesterjelöltje?
  • Találkozott-e Szoboszlai Dominikkel?

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
states-2
2023. december 14. 05:41
Szar lehet komcsi trollnak lenni, együtt élni azzal a ténnyel, hogy még csak kihívót sem tudnak állítani évtizedek óta az (egyelőre) ötszörös miniszterelnök ellen. Mert ugye az előle a villamos alá menekülő Karógeri és a futóbolond Makizaj nem tekinthető annak.
dryanwolf
2023. december 14. 05:10
Orbán Viktor elárulta... ezúttal az angol karácsonyi pudingot: "megveszi majd nekem a Roszatom".
Kovács Ubul
2023. december 13. 22:09
"ezúttal nem főz angol karácsonyi pudingot" - össze is ráncolnák a szemöldöküket a Komszomolszkaja Pravda olvasói.
Tommaso
2023. december 13. 19:15
Ez a Karácsony abban lesz más, mint a tavalyi, hogy olyan teljhatalommal biró, korrupt ruszkibérenc uralkodik az országban, aki mögött támogatók, akik tavaly még 3 millióan voltak mára már két millióan sincsenek, a 15 millióból. A kisebbség 6 alma! És ezt sokan demokráciának tartaják. A sok iskolázatlan fideszes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!