„Abszurd, hogy a betegszállítók köntösben, mezítláb, a lépcsőházban hagyták az édesanyámat” – fakadt ki Curtis

2024. január 20. 16:40

Széki Attila nem érti, hogyan kerülhetett ilyen méltatlan helyzetbe az édesanyja.

2024. január 20. 16:40

Elkeseredett üzenetet írt a Facebook-oldalán Széki Attila, a Curtis néven népszerű rapper. A bejegyzésben részletesen ecsetelte, milyen kálvárián ment keresztül az édesanyja. Mint írta, tegnap délután hívtak mentőt hozzá, és több mint három órát vártak, míg megérkezett a mentőautó, majd a Semmelweis Egyetem sürgősségi betegellátó osztályára vitték az anyukáját. A rapper szerint többször is érdeklődtek a hogyléte felől a kórházban, telefonszámot is hagytak természetesen. 

Ehhez képest reggel 7 órakor, mikor felhívták a kórházat, azt az információt kapták, hogy az édesanyját már hazavitték a betegszállítók.

Összekaptunk magunkat és gyorsan átmentünk a tőlünk 5 percre lévő lakásához (….). Anyukánkat egy emelettel lejjebb, egy instabil műanyag székre támaszkodva, azt maga előtt tolva, mint a járás segítő kocsija lenne, sírva, kétségbeesve találtunk meg” – írta bejegyzésében Curtis.

Széki Attila felháborodott posztjában a kórházat is felelőssé tette, mert nem hívták fel őt, hogy mehet érte, és a betegszállító céget is, amely képes volt a lépcsőházban hagyni az édesanyját. Széki Attila a Mandiner érdeklődésére kora délután elmondta, 

az anyukája nagyon megszenvedte a történteket, 

ő pedig továbbra sem érti, hogyan fordulhat mindez elő.

„Abszurd, hogy a betegszállítók köntösben, mezítláb, a lépcsőházban hagyták az édesanyámat.” Az édesanyjának amúgy nem volt lakáskulcsa, az Curtis testvérénél maradt, de nem is érezték szükségét, hogy nála legyen, hiszen eleve úgy volt, ők viszik haza majd a kórházból. A rapper szerint az lett volna a minimum, hogy a kórház telefonál, vagy pedig a betegszállító cég képviselője teszi meg ugyanezt és nem rakja le az édesanyját a hideg lépcsőházban.

A Mandiner megkereste Győrfi Pált, az Országos Mentőszolgálat szóvivőjét, aki a Mandinertől értesült az esetről. Mint elmondta, tájékozódik az ügyben, és visszahívást ígért. 

 

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
konyvtaros-0
2024. január 21. 23:30
Miert kiveteleztek volna curtis edesanyjaval?mert o 1 foceleb?
Namond
2024. január 21. 22:20
A bayer keverő Curtisnek a rák egye ki a bélését.
5m007h 0p3ra70r
2024. január 21. 18:12 Szerkesztve
Mivel jócskán összegyűlt a selejtje hőzöngeni, akkor tisztázzuk: Anyukát egy magáncég betegszállító egysége, úgynevezett betegtaxi szállította. A betegtaxik nem részei az állami egészségügyi ellátórendszernek. Ilyen módon a fentiekért a magyar egészségügyet okolni, várólistákkal, kovid oltásokkal előhozakodni alacsony fokú intelligencia, magas fokú tájékozatlanság, zsigeri rosszindulat és akaratlagos tervezett csoportosan elkövetett félreinformálas - ezek valamelyike, de inkább együttese - eredménye. Tehát, ha legközelebb filléres32, sztyukok, Bidirigyurika, Tommaso (Szabó Bálint) a központból utasítást kap a facse csoportba, hogy szaladjon mert centes meló van, akkor legalább valakivel olvastassa el az írást, aki elmagyarázza neki miről van szó. Így talán nem égetitek magatokat salakká 10-ből 11-szer oktondi zsinórozott faszkalapok. 🤣🤣🤣
KBA98
2024. január 21. 12:22
Miért nem gondoskodsz édesanyádról?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!