Életműkoncertje után Szijjártó Péterrel készített közös fotót Csepregi Éva

2024. január 07. 14:27

A külügyminiszter saját bevallása szerint gyerekkora óta óriási Neoton-rajongó.

2024. január 07. 14:27

Közös képet posztolt Csepregi Éva énekesnővel hivatalos Facebook-oldalán Szijjártó Péter, aki saját bevallása szerint gyerekkora óta óriási Neoton-rajongó. „A fiaim már azt sem tudják, mi az, hogy magnó meg kazetta. Pedig nekem még sok volt, mármint kazettából, a legtöbb persze a Neoton Famíliától. Rongyosra hallgattam a Nyár vant, a Tinidalt, az I love you-t, a Yo-yot, a Holnap hajnaligot, a Santa Mariat és a Párizsi lányt” – olvasható a külügyminiszter bejegyzésében. 

Ahogy egy augusztusi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, a művésznő munkásságát Magyar Érdemrend Lovagkeresztjével ismerte el a kormány, amellyel kapcsolatban Szijjártó ezt írta posztjában: „Fogalmam sem volt, hogy a baloldali médiavilág egy része egy rólam mondott pozitív mondatnak fogja betudni a Művésznő jól megérdemelt állami kitüntetését, elfeledve (eltagadva) egy több évtizednyi (pop)kultúrát meghatározó életművet.”

Ezt is ajánljuk a témában

A külügyi tárca vezetője szerint nem véletlenül telt meg újra a Sportaréna, hiszen Csepregi Éva a magyar popzene történelmének meghatározó alakja, tíz- és százezrek nőttek fel az ő dalait dúdolva-énekelve, szerénysége, a zene és a közönség iránti alázata a mai napig magával ragadó. 

„Köszönjük a sok slágert, a megannyi élményt!” 

– zárta bejegyzését Szijjártó Péter.

Nyitókép: Facebook

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
m-andi-ner
2024. január 09. 16:35
"Pedig nekem még sok volt, mármint kazettából, a legtöbb persze a Neoton Famíliától." Persze, ki mástól... HBB, LGT, KFT, Omega?
Robi54
2024. január 08. 13:20
Ettől még jó külügyminiszter.
powerage
2024. január 08. 09:56
Különösebben nem érdekel Szijjártó ízléshiánya, egyéb témák kapcsán már megszokhattuk, attól még jó külügyminiszter. Viszont remélem állami pénzt nem basztak hozzá ehhez az elhasznált vén kurvához...
Jack Reynor
2024. január 08. 01:08
Sokan sokmindent belelátnak egy ilyen semmiségbe. Petinek rossz a zenei ízlése, ezért még nem kell temetni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!