Tóta W. Árpád „okos gyerekeknek” szánja az újságját, amelyet a kampányfinanszírozási botrányba keveredett Action for Democracy fizet

2024. január 14. 09:40

A publicista úgy fogalmazott: „a hülye felnőtteket” viszont „levegőnek nézzük”.

2024. január 14. 09:40
null

Interjút adott a Kreatívnak Tóta W. Árpád, a fő téma pedig új, elmondása szerint „gyerekeknek készült” újságja volt. Tóta W. elárulta, hogy gyakorlatilag támogatás nélkül ez egy bukott projekt lenne: „2010-ben már csináltam gyerekújságot kinyomtatható PDF-ben. A Kispolgár Kft. 2022-ben alakult, aztán jó egy évig kalapoztunk, eredménytelenül”. 

A fejlesztést és a következő egy évünket részben a közönség adományai, részben az amerikai Action for Democracy támogatása fedezi”

– tette hozzá. 

Az is elhangzott: egyelőre csak Facebookon aktívak, ahol nincs sok gyerek, viszont akarnak terjeszkedni Instagramra, Discordra is. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Tóta W. Árpád Facebook-oldala/Media1

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lájkbajnok
2024. január 14. 18:52 Szerkesztve
Valaki legalább foglalkozik a gyerekek tanításával, ha már a kormány nem teszi.
5m007h 0p3ra70r
2024. január 14. 15:35 Szerkesztve
🫢 Felecsdel! Letöltöttem az appot, beleolvastam a cikkekbe. "Hülye vagy, de majd én megmondom a tutit" stílusban próbálja elmagyarázni - gondolom a tizenéveseknek mert hogy egy 6-8 évest kurvára hidegen hagy az infláció fogalma - a témákat. Nem igazán tudja kihez szeretne szólni és azt sem, hogy azokhoz hogyan kell. A kiadványát áttekintve vált világossá, hogy attól, hogy valaki a trágár véleményét publikálja, még nem lesz képes lapot szerkeszteni és értelmes cikkeket írni. Ez az az app, amit egy 12 éves telefonja a soha nem használt kategóriába sorol egészen hamar. Ugyanis kizárólag app létezik, sem weboldal, sem hírlevél.
istvanpeter
2024. január 14. 15:27
Ez az eset, amikor az anyagcsere melléktermék emberi formává tömörödik.
Lombi
2024. január 14. 15:01
"Tóta W. Árpád „okos gyerekeknek” szánja az újságját" Hogy ne legyen belőlük okos felnőtt, csak olyanok mint ő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!