Lenne dolga a gyermekvédelem terén a képmutató magyar ellenzéknek

2024. február 15. 21:13

Gyerekeknek és fiataloknak szerveztek foglalkozást, hogy „felfedezzék a drag queenek világát”.

2024. február 15. 21:13
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Lenne dolga a gyermekvédelem terén a képmutató magyar ellenzéknek és a maguk előtt tolt, civilnek álcázott bagázsnak, csak éppen nem itthon, hanem most éppen Franciaországban, ahol a 11 és 17 év közötti gyerekeknek és fiataloknak, szerveztek civil szervezetek a helyi ifjúsági és kultúrházban több napos foglalkozást, hogy »felfedezzék a drag queenek világát«. 

Ezt is ajánljuk a témában

A program keretében – amelynek mindhárom napján elvárt lett volna a részvétel – mindenki megteremthette volna a saját személyiségét, kigondolva magának egy dragnevet és valamely nemet, aztán lett volna dragfelvonulás, sminkelés és vidám éneklés. A helyi szülőknek végül sikerült petícióval, tiltakozással megakadályozni ezt az őrültséget – pedig mennyivel egyszerűbb lett volna a dolguk, ha náluk is van gyermekvédelmi törvény, ugye? Szóval kedves Gyurcsány, Donáth és társai, ha tényleg segíteni akartok a gyermekeken, akkor irány a szegény Franciaország – ja és nem kell visszajönni.”

Fotó: Emmanuele Contini / NurPhoto / NurPhoto via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
galancza-2
2024. február 16. 13:03
Tamás! Ideje lenne írnod, részletesen, közérthetően minden nap arról,hogy a libsibolsi patlány árpi köztársasági elnök kinek akart kegyelmet adni,kiket töntett ki (tömeggyilkost,kádári főbelügyest), és hogy kérdés nélkül aláírt minden népnyúzó alkotmányellenes törvényt pufajkás gyulának,stb,stb...És nem mondott le árpi patkány,és egy balos, "független", "értelmiségi" sem követelte a lemondását. Arról is írhatnál közérthetően, hogy libás gordi miféle gazemberként lett miniszterelnök,stb... Tamás! El kéne kezdeni a közérthető tájékoztatást, kommunikáció a Fidesz győzelem érdekében!
m-andi-ner
2024. február 16. 12:38
"lenne dolga a gyermekvédelem terén a képmutató magyar ellenzéknek" "a helyi szülőknek végül sikerült petícióval, tiltakozással megakadályozni ezt az őrültséget" Mi dolga ezzel a hírrel az ellenzéknek?
galancza-2
2024. február 16. 12:16
Tamás! Igazad van,de akkor is nagyon gyenge cikk. Először írjál részletesen, közérthetően az óbudai balos pedopadagógról, kiskörmös, kőszögihelsinkifecó nyilatkozatairól, a balos-ballikos firkászok pedotámogató cikkeiről,stb....Aztán hozd párhuzamba a ny-európai pedopárhuzamokkal. Tamás! Szedd össze magadat az összes Fideszes újságíróval, kommunikátorral,elemzővel politikussal együtt.
Grogu
2024. február 16. 09:56
Magyarországon lenne dolga a gyermekvédelemnek te ostoba képmutató!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!