Tarlós: Hülyeség volt kitüntetést adni a bicskei gyermekotthon igazgatójának

2024. február 29. 08:43

A volt főpolgármester szerint ott hibáztak, hogy felelőtlenül szavazták meg ezt a döntést.

2024. február 29. 08:43

A korábbi főpolgármester, Tarlós István volt az ATV Egyenes Beszéd című műsorának vendége, aki elmondta, nem szabadott volna kitüntetni a bicskei gyermekotthon igazgatóját. Mint hozzátette, ott hibáztak, hogy felelőtlenül szavazták meg ezt a döntést.

Tarlós kijelentette, azért nem indított belső vizsgálatot a bicskei gyermekotthon igazgatójának ügyében az akkori városvezetés, mert feljelentést tettek a rendőrségen. A „hivatalon belüli maszatolás” pedig nem komolyabb vizsgálat, mint egy feljelentés.

Hülyeség volt neki kitüntetést adni

– fogalmazott Tarlós István, aki azt is hozzáfűzte, a bicskei gyermekotthon igazgatója nem azért kapta ezt a kitüntetést, mert senki nem emlékezett rá, hogy volt egy ilyen ügy, hanem inkább azért, mert senki nem olvasta végig a bizottság által beterjesztett 25 fős listát. Tarlós véleménye alapján egyébként a Bárczy-díj „nem egy jelentős fővárosi kitüntetés”.

Tarlós István elmondta, Karácsony Gergely főpolgármester „álságosan” viselkedik: 2019-ben törölte el a kitüntetést, miközben akkor már tudhatott erről az ügyről, mégsem indított belső vizsgálatot.

Fotó: Mandiner/Földházi Árpád

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:14
🍓 ️ ­­A­ ­­­d­­ö­­g­­­ö­­s­­ ­­l­á­­­n­­y­­o­­­k­­­ ­­­v­­á­­­r­­n­­­a­­k­ ­r­­á­­­d­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­­.­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­𝗙­­𝗨­­𝗡
2024. február 29. 14:57 Szerkesztve
téves ismétlés
bagoly-29
2024. február 29. 14:06 Szerkesztve
2012-ben SzabóMáté alapjogi biztos jelentett Balog Zoltánnak a bicskei intézményben feltárt problémáról! A konklúziójuk ez volt: "Az egyik, hogy több gyermek is utalt arra az elmúlt évek alatt, hogy a bicskei gyermekotthon igazgatója, V. János szexuális tartalmú célzásokat tesz nekik, és időnként intim helyen érinti meg őket" Na ez nesze semmi , fogd meg jól. Ha emiatt itélték el, akkor az nagy hiba! De melyek voltak ezek a célzások és intim érintések ténylegesen? Ezen az alapon minden szülőt el lehetne itélni s a gyermekotthonokban a nevelők a szülők!"
FeketeFehér
2024. február 29. 12:58
Ekrü 2024. február 29. 09:22 "már 2007-ben is érkezett panasz az igazgató ellen, de az akkori Demszky által vezetett fővárosi közgyűlés, amelynek tagja volt Gy Német Erzsébet és Karácsony Gergely" Hülyeségeket beszélsz. 2007-ben Gy. Németh már nem volt tagja a közgyűlésnek, Karácsony még nem volt tagja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!