Kiderült, mikor fogad újra vendégeket a tűzkáros Hotel Silvanus

2024. március 13. 20:04

Július 31-ig biztos, hogy a teljes ház zárva lesz.

2024. március 13. 20:04

Nyitókép: Krivácsi László

***

Mint ismert, a visegrádi Hotel Silvanusban szombat délelőtt csaptak fel a lángok, a negyedik emelet és a tető gyulladt ki, több órába telt, mire a tűzoltók megfékezték a lángokat. Szerencsére személyi sérülés nem történt: mind a 230, ott tartózkodó ember épségben kijutott az épületből. 

Július 31-ig biztos, hogy a teljes ház zárva lesz, de augusztus 1-jétől részleges nyitvatartást terveznek az első és második emelet megnyitásával, szilveszterre pedig a teljes ház újranyitását tervezi a visegrádi szálloda 

– tudta meg a Világgazdaság.

Függőben lévő foglalások

„A súlyos tűzkár miatt zárva tartó Silvanus Hotelbe korábban közvetlenül a Szallas.hu-n keresztül érkezett,  július 31-ig bent lévő foglalások esetén azonos áron átcsekkolhatnak augusztus 1. és december 23. közöttre máshova, vagy visszakapják a befizetett előleget és kötbért is” – tájékoztatott Kelemen Lili, a Szallas.hu sajtószóvivője.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:22
🍓 ️ ­­­A­ ­­­d­­­ö­­­g­­ö­­­s­­­ ­l­á­n­­­y­­­o­­­k­­­ ­­v­­á­­­r­­n­­a­­­k­­ ­r­­á­d­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­­.­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­𝗨­­­𝗡
Patika
2024. március 14. 06:44
Bocs, de ez szart se érdekli, amikor a kenyér nyomott ára is a fizetésünk / 200 része. Ej, barátocskán nem a Silv anusban, hanem a Tacsco-ban.
RasPutin
2024. március 13. 21:04
Addig nem lesz konkurenciája HernádinZsolt szállidájának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!