Örülnék, ha a szakemberek akkor is kiállnának a meggyőződésük mellett, ha az áldozat politikai szempontból az ellenfelük

2024. március 28. 09:02

A kívülálló sokszor valóban nem érti, hogy a bántalmazott miért hazudott a világnak és főleg önmagának olyan sokáig.

2024. március 28. 09:02
null
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

Nyitókép: YouTube

„Pörögnek a neten a Magyar-Varga házaspárról 2020-ban, a Képmásban megjelent cikkből Varga Judit mondatai arról, hogy milyen jó, szabad házasságban élnek Magyar Péterrel. Akik szerint ez a cikk bizonyíték arra, hogy most Varga Judit, amikor bántalmazó kapcsolatról beszél, hazudik, nos azoknak érdemes utánaolvasni a bántalmazó kapcsolat pszichológiájának. 

A kívülálló sokszor valóban nem érti, hogy a bántalmazott miért hazudott a világnak és főleg önmagának olyan sokáig, miért maradt évekig, akár évtizedekig benne a rossz kapcsolatban, miért nem találta a kiutat. Pedig ez a helyzet szinte tipikusnak mondható, különösen, ha a bántalmazó, aki amúgy a viselkedését nem is bántalmazásnak éli meg, dinamikus, manipulatív személyiség. 

Örülnék, ha azok a szakemberek, akik mindeddig áldozathibáztatásként ostorozták, ha valaki nem hitt egy bántalmazott nőnek, akkor is nyilvánosan kiállnának a meggyőződésük mellett, ha az áldozat politikai szempontból az ellenfelük.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:04
🍓 ️ ­­A­­ ­­d­­ö­­g­­ö­­­s­ ­l­­á­­n­y­­o­­k­­­ ­­v­­á­r­n­­­a­k­ ­­­r­­­á­­­d­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­.­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­𝗙­­­𝗨­­𝗡
alexandrosz-2
2024. március 28. 20:44
Ha volt bantalmazás, miért tűrte: - egy jogvégzett miniszter, - a szemelyi védelmét ellátók, - a nemzetvédelmi szolgálatok, - a rokonok, - a barátai, munkatársai? Nem volt bántalmazás? Varga egy tehetetlen, hazudozó ócska kvótaribanc. A volt férje egy patkány, akinek a patkánylàny 3 kispatkányt ellett. Most komolyan, ezek után màr ki a faxomat érdekel 2 bukott zsidesz szektás ármánykodása, göbbels tóni hangszerelésében? A blikk szennylap ehhez képest egy tudományos értekezés.
Pelso j.
2024. március 28. 15:51
Gábor, nagyon jó a kérdésed: "hogy a bántalmazott miért hazudott a világnak és főleg önmagának olyan sokáig, miért maradt évekig, akár évtizedekig benne a rossz kapcsolatban, miért nem találta a kiutat." Tehát, miért is? Az ő pozíciójában, ugyebár. Meg aztán: a naponta felbukkanó újabb "emlékek" közül mennyi az alátámasztható valóság és mennyi a ner kreatúrája....?
EX_Terminator
2024. március 28. 14:33
Az ilyen az nem szakember hanem politikai stróman.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!