DK-alelnök a Gyurcsány-ellenest játszó Donáth Annának: Közös jelölteket fogunk állítani az ország ezer helyén

2024. április 29. 21:36

Molnár Csaba szerint furcsa, hogy a Momentum elnöke hányingert kap tőlük, mégis átfogó választási megállapodást köt velük.

2024. április 29. 21:36
DONÁTH Anna

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

 

Donáth Anna többször beszélt arról, hogy a DK a kormányváltás egyik gátja – ez a téma is szóba került a Telex hétfői választási műsorában, ahol Molnár Csabát, a Gyurcsány-párt EP-képviselőjét kérdezték.

Molnár lakonikusan így válaszolt a felvetésre: „Aztán kötöttünk egy nagy, átfogó megállapodást az önkormányzati választásokra, amit Donáth Anna személyesen írt alá.”

Ezt is ajánljuk a témában

A Momentum és a Gyurcsány-párt viszonya kapcsán a politikus mosolyogva kifejtette, lehet, Donáth Annára is vonatkozik az Orbán Viktornak tulajdonított tétel, miszerint ne azt nézzék, mit mond, hanem azt, hogy mit csinál. 

„Ez a valóság. Közös jelölteket fogunk indítani az ország ezer helyén” – szúrt oda a Gyurcsány-féle, a Fideszt pedofilozó kampánytól állítása szerint hányingert kapó Momentum-elnöknek a DK politikusa.

„Fura nekem ez a történet egy kicsit” – jegyezte meg a DK ügyvezető alelnöke.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2024. április 30. 10:30
Aki egy diktatúrában birálja a diktatúrát, az nincs könnyű helyzetben. Mert az Állampárt lakájmédiája azonnal rá veti magát és ott mocskolja, gyalázza rágalmazza, ahol csak éri.
Moslékzabáló
2024. április 30. 05:16
Donáth a momentumos csürhe maradékával át fog vándorolni Magyarhoz.
balbako_
2024. április 30. 05:03
Hányszor lehet megcsinálni ugyanazt?
blondiner
2024. április 30. 00:08
Ugyanaz a cirkusz, ugyanaz a bohóc... Ezeknél tényleg jobb MP :D Pedig az is bohóc
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!