Egy budapesti tanár óra közben pofozott és lökött fel egy a hatodikos diákot (VIDEÓ)

2024. április 11. 14:27

Felpofozott és fellökött egy hatodikos diákot a tanára, akit az eset után azonnal elbocsátottak. Az incidensről videó is készült.

2024. április 11. 14:27
Illusztráció

Nyitókép: Getty Images

Egy budapesti általános iskolában megdöbbentő felvételt készítettek a diákok hétfőn. Az egyik hatodik osztályos fiút felpofozta és fellökte a történelemtanára óra közben. A kamasznak véraláfutásai keletkeztek. A pedagógust azóta elbocsátották – számolt be az Index. Az esetről videó is készült.

A beszámolók szerint a hatodikos fiú nem problémás, s bár véraláfutásai lettek, otthon csak félszavakban merte elmondani, hogy mi történt vele. Édesapja megdöbbent, amikor meglátta a felvételt. A család először csak a rángatásról tudott, az ütésről nem.

Egy picit fölszaladt a vérnyomásom. Bementem az iskolába az igazgató úrhoz, és megmutattam neki ezt a felvételt, aztán azt mondtam neki, nem tudom tolerálni, hogy csak ennyiben marad ez a dolog

– nyilatkozta a fiú apja.

A szülők a békés megegyezés érdekében eltekintettek a feljelentéstől, de az iskolától azt kérték, hogy küldjék el a verekedő tanárt, ami utóbb meg is történt. A család hálás az iskola határozott fellépéséért. Az ügyet azért tárták a nyilvánosság elé, mert szeretnék megakadályozni, hogy bárkivel hasonló történjen. 

 

 

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:11
🍓 ️ ­A­­­ ­­d­­ö­­g­­ö­­­s­­­ ­­l­á­­n­­y­o­­­k­­ ­v­á­­r­n­­a­­k­­­ ­­r­­­á­­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­­.­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­­𝗨­𝗡
tacsi68
2024. április 13. 06:47
Na SZARALAK APUKA azt sem tudod mi történt a kölköddel oszt el kell küldeni a tanárt!! Inkább neveld meg a kölköd Értelmiségi bunkó!!
Karbantartó9
2024. április 11. 21:22
Az ilyen tanárral “dulakodó” tiszteletet nem imerő f.szarc gyerekt még picsán is kéne rúgni!
Hekimeki
2024. április 11. 20:37
Be ne szarjatok már.....anno a gyerekkorunkban ez mindennapos volt egy pofon meg a nádpálca stb 😂😂😂😂😂Nyámnyila digitális kibaszott geci korszak❗❗❗❗
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!