Elég sok „nemzetközi üzletben” vett részt Magyar Péter új pártjának vezetője

2024. április 11. 12:32

Igazi kamupártot választott Magyar Péter, amellyel el tud indulni a júniusi választásokon. A korábbi kudarcokat jól jelzi, hogy a párt szándéka ellenére sem tudott jelöltet állítani 2022-ben, ráadásul a párt vezetőinek sincs jó híre.

2024. április 11. 12:32
Szabó Attila, Magyar Péter új pártjának vezetője

Nyitókép: Képernyőfotó/Youtube

Régi politikai ambíciói teljesülhetnek Szabó Attilának, a Tisza Párt vezetőjének azzal, hogy Magyar Péter az Egerben alapított pártot választotta ki ahhoz, hogy induljon a júniusi önkormányzati és ep-választásokon. Szabó Attila a Tisztelet és Szabadság Pártot 2020-ban alapította. Az egyik legfontosabb céljuk az volt, hogy a 2022-es választásokon bejussanak a parlamentbe. A párt ugyanakkor nem vált ismertté, végül nem sikerült jelölteket állítania.

Ezt is ajánljuk a témában

A párt korábbi programja ugyanakkor több érdekességet is tartalmaz, erről maga a párt vezetője beszél. Egyebek mellett a magyar egyházakon kívül elvették volna a többi egyháztól az állami támogatást, és részben elvették volna a külföldi magyaroktól a szavazatát úgy, hogy magyar adószámhoz kötötték volna a szavazati jogot.

A párt weboldala csütörtök óta nem érhető el, de itt megtekinthető a korábbi programjuk.

A párt másik két vezetője, Deák Boldizsár és Somodi Erzsébet alelnökök is komoly ambíciókkal próbáltak résztvevői lenni a hazai politikai életnek. A 444.hu cikke szerint Deák és Somodi 2014-ben szerepelt a Schmuck Andor-féle Szociáldemokraták listáján. Somodit 2014-ben polgármesterjelöltként is elindították a VI. kerületben Schmuckék, itt aztán kiderült, hogy hamis ajánlásokkal tudtak csak jelölteket állítani. Ráadásul úgy szedték össze a kellő számú ajánlást, hogy a Fidesz listájáról egyszerűen átmásoltak adatokat, aztán az aláírást odahamisították. Somodi végül csak 106 szavazatot kapott.

A számtalan hátrányos helyzetű családot ellehetetlenítő játékgépekkel keresett milliókat Magyar Péter új pártjának alapítója Deák Boldizsár. A tipikus kamupártként „működő” Tisztelet és Szabadság (Tisza) Párt kiválasztásáról a baloldal új reménysége korábban azt mondta: a közös értékrend alapján döntött mellettük – számolt be a Hír TV

A kamupárt egyik alapítója az a Deák Boldizsár, aki mindenféle gyanús ügyletekbe belefogó üzletember hírében áll Egerben és környékén.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:11
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­d­­ö­­g­­­ö­­­s­­­ ­­l­á­n­­y­­­o­k­­ ­­­v­á­r­­n­­­a­­­k­­ ­­­r­á­­d­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­­.­­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­𝗨­­­𝗡
egy genetikusanalattvaló
2024. április 15. 10:31
"Király Kávéház miért kell a Magyar Péter leendő pártjával lejáratni valakit ? világosan megmondta hogy azért kell neki egy már létező párt, mer a Fidesz nem engedne idő előtt bejegyeztetni egy új pártot amit Magyar Péter hozna létre. ne folyamodjon már ilyen kisstílű lejárató kampány szintjére a Fidesz..hanem álljon ki a párbajban, és harcoljon tisztességesen !" Párt bejegyzése nem a FIDESZ jóakaratától függ, törvény határozza meg a feltételeit, eljárási határidejét stb... Kéretik kritika nélkül nem átvenni egy folyamatosan hazudozó alak kijelentését. Párbaj? Harcolni tisztességgel? Párbajra kiállni hajdanán is csak párbajképes emberrel volt becsületbeli ügy. Másrészt, a politika és a tisztesség sajnos nem értelmezhető összefüggés. Lásd 2002-es választás. Ugye rémlik, hogy mi lett az eredménye? A FIDESZ nem követheti el ugyanazt a hibát még egyszer. Adott a politikai harc pályája, annak a farkastörvényei szerint kell tevékenykedned, egyébként te veszítesz.
google-2
2024. április 11. 18:09
A képen látható pirosinges egy ukrán oligarha?
google-2
2024. április 11. 18:03
Ja, a határontúliaktól vették volna el a szavazati jogot, az egyházaktól pedig a támogatást. Jómadarak. Mintha Gyurcsány húzta volna elő őket a szivarzsebéből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!