Most az a narratíva megy, hogy a NatCon betiltása csupán egy „helyi hülye” (Lattmann Tamás kifejezése) túlkapása volt

2024. április 17. 21:39

Akkor idézzük föl a történetet!

2024. április 17. 21:39
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

Nyitókép: Facebook

„Helyi hülyék? Most az a narratíva megy, hogy a NatCon betiltása csupán egy „helyi hülye” (Lattmann Tamás kifejezése) túlkapása volt, elszigetelt jelenség, semmi köze a rendszerhez. Akkor idézzük föl a történetet: elsőként a Concert Noble rendezvényközpontot foglalta le az MCC, ám Brüsszel polgármestere (ő is helyi hülye?) közölte a központ vezetőivel, hogy nem biztosít rendőri védelmet az antifa fenyegetésével szemben, ezért a rendezvényközpont visszamondta a foglalást. 

Az MCC ezután szerződést kötött a konferencia helyszínéről a Hotel Sofitellel. Csakhogy annak a kerületnek a polgármestere (újabb helyi hülye?) rendőrséget küldve a szállodára elérte, hogy a szálloda felmondja a szerződést. Ezt követte a harmadik helyszín, ahol is már ennek a kerületnek a polgármestere (harmadik helyi hülye?) effektíve betiltotta a rendezvényt. És az egészben nincs semmi rendszer. Ugye?”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Lattmann Tamás

Facebook

Idézőjel

Mielőtt a megélhetési hazugok – azaz az állítólagos autonomista szuverenisták ócska kitartott propagandistái – megint nekiesnek az Európai Uniónak.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vasalo
2024. április 19. 04:07
Oh milyen lokális hülyékkel rendelkezik ez a monta demokrácia. Ezeknek a szavára egyböl ugrik a rendörparancsnok és zászloaljnyi zsarut küld a helyszinre, a Sofitel meg a többi globális hotellánc vezetöi egyböl összefossák magukat amikor ilyen lokális hülye megfenyegeti öket. A villamosmüvek meg a catering ceg emberei is azonnal felveszik a telefont és készenállnak ilyen VIP kuncsaftnak kikapcsolni az áramot meg lemondani egy nagy megrendelést mert a helyi hülye igy akarja. Hát nagyon látszik nemcsak Lattman lyukacsos értelmi szintje , de a neki teret ado médiánál is meg lehetne gondolni, hogy miért kell egy szanatoriumi menekültnek egyáltalán teret adni. Az MCC nagyon jol csinálta, ilyen helyi hülyék tették világhirüvé a NatCon-t és akkora öngolra kényszeritették a baloldali liberális csöcseléket, hogy még a kapu háloját is ki fog kelleni cserélni, ha még lesz valaki akik ilyen helyi hülyekkel ezután szoba áll.
Lajoss
2024. április 18. 18:34
Szia,Gabi bácsi,visszaengedtek a Mandira?! 😂😂😂😂😂😂😂
Tehetős Totó
2024. április 18. 17:26 Szerkesztve
Orbán Balázs azt is elmondta, hogy 2 drb FO belga bíróság utasította el a fellebezést és csak de Croo nyilatkozata után mert a 3. alkotmányt alkalmazni...No comment.
gyaloggos
2024. április 18. 15:43
EZT nem csupán Lattmann mondja: "a NatCon betiltása csupán egy „helyi hülye” (Lattmann Tamás kifejezése) túlkapása volt," EZ így lehet egyébként, a POLGÁRMESTER pánikba esett . MERT amúgy NEM VOLT ám olyan NAGY WASISTDAS az a rendezvény, A POLGÁRMESTER hülyesége nélkül a NEMZETKÖZI SAJTÓ szóra sem méltatta volna!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!