Puzsér: Az, hogy valakihez hozzávágják a nadrágot, és az öv megüti a hátát, nem családon belüli bántalmazás

2024. április 20. 19:02

A publicista arra sajnos nem tért ki, hogy az állapotos Varga Judit meglökése úgyszintén kívül esik-e a bántalmazás általa elképzelt körén.

2024. április 20. 19:02

Fotó: Mandiner/Földházi Árpád

Puzsér Róbert a minap Varga Ádámnak nyilatkozott Varga Judit és Magyar Péter ügyével kapcsolatban. 

Puzsér elmondta:

ő elhiszi Varga Juditnak, hogy Magyar Péter hozzávágta nadrágját, és azt is, hogy az öv megütötte a hátát.

Továbbá azt is elhiszi neki, hogy Magyar Péter könyveket sodort le a polcról, miként azt is, hogy Varga Judit megpofozta Magyart. Puzsér közölte azt is, hogy elhiszi Varga Juditnak, amit Rogán Antallal kapcsolatban mondott.

Mindent elhisz Varga Juditnak.

Miután a kérdező szóba hozta, hogy Puzsér az egyik nyilatkozatában mintha relativizálta volna a kapcsolati bántalmazást, a publicista felháborodva elmondta, hogy erről nincs szó. Ezt követően leszögezte, hogy a nadrág (és benne az öv és övcsat) másikhoz való hozzávágása, illetve az, hogy valaki könyveket sodor le az ágytámláról,

nem a családon belüli erőszak egyik neme. 

Egyértelművé tette, hogy szerinte a Varga Judit által Magyar Péterrel kapcsolatban elmondottak nem tartoznak a bántalmazás kategóriájába, és megerősítette, hogy szerinte ez továbbra sem relativizálás.

Puzsér Róbert arra sajnos nem tért ki, hogy az állapotos Varga Judit meglökése véleménye szerint úgyszintén kívül esik-e a bántalmazás általa elképzelt (ám Magyar Péter számára rendkívül kedvező méretű és formájú, geometriailag talán idős krumpliként meghatározható) körén.

Ahogyan arról sem mondott semmit, hogy vajon a komoly fenyegetésen (ne adj' isten az egresszió egészen szélsőséges formájának finom, de a helyszínen nagyon is érzékelhető belengetésén) túlmenően 

miként értelmezhető az, hogy valaki hosszú perceken át, a kenyértől és a Milli vajkrémtől messze távol, feltűnően idegesen járkál fel-alá egy konyhakéssel a kezében.

***

 

Összesen 212 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:16
🍓 ️ ­­A­­­ ­­d­ö­­g­­­ö­s­­ ­­l­á­­n­­­y­­o­­k­ ­­­v­­á­r­­n­a­k­­­ ­­r­­á­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­­.­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­𝗙­­𝗨­­­𝗡
lordzoltanus
2024. április 22. 14:04
Aztak... manapság már csak ilyen és ehhez hasonló propaganda cikkekre futja? Elég nagy a baj látom. Nincsenek hírek gondok problémák, hogy ilyen fasságokról kell írni hogy legyen miről hőbölögni?
catalina11
2024. április 21. 22:27
Namondcatalina11 2024. április 21. 18:15 Úgy ahogy miniszterelnökség nem javasolta a válásukat." nem javasolta???? Namond ez fantasztikus! És akkor hogyan váltak el? Csak nem szembeszálltak a HATALOMMAL?
catalina11
2024. április 21. 22:25
Namondcatalina11 2024. április 21. 18:27 Mit mond Orbán, vagy minden titkok tudója Nagy János (aki Balog Zoltán mentoráltja), a piszkos munkát végző Rogán, az - ügyből magát kizáró - volt barát Gulyás, akinél vendégségben Judit néhányszor becsiccsentett?" mit?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!