Salgótarjánból buzdított szavazásra Ferencz Orsolya (videó)

2024. április 28. 15:39

„A tét az életünk, a tét a béke” – szögezte le az országgyűlési képviselő.

2024. április 28. 15:39

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

Salgótarjánból jelentkezett be Ferencz Orsolya, országgyűlési képviselő.

Hangsúlyozta, hogy 

Európa és benne Magyarország sorsdöntő választásra készül.

 Június 9-én választjuk meg az Európai Parlament tagjait”.

Majd azzal folytatta, „Európában ma háború dúl, és szinte az egyetlen kormány, a magyar kormány az, aki a béke mellett emeli fel a hangját”.

„Mindenki, akinek fontos Magyarország sorsa, mindenki, akinek fontos a béke és aggódik Európáért és a békéért, 

szavazzon június 9-én a Fidesz-KDNP jelöltjeire”

 – húzta alá.

„Óriási kampányban, 50 ezer aktivistánk, 1200 helyszínen várja az Önök támogató aláírását a Fidesz-KDNP mellett” – ismertette Ferencz Orsolya.

„A tét az életünk, a tét a béke” – szögezte le a poliitkus.

A salgótarjáni bejelentkezést alább tekintheti meg:

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2024. április 28. 21:41
Orbán Putyin HÁBORÚPÁRTI pátriárkája érdekében vétózott, és került szembe hazánk összes szövetségesével. Orbán Putyin érdekében akadályozta a békénket szavatoló NATO erősödését is, ami egy ilyen háborús vészhelyzetben különösen NEMZETELLENES. ORBÁN tehát HÁBORÚPÁRTI. Bármit hazudjon is Orbán vagy tapir32.
Tommaso
2024. április 28. 21:40
Akik Orsolyát mocskolják JÓL TESZIK, mert ez az orsolya is mocskolja a magyarokat. Vajon egy tökéletesen alkalmas, de nem-rezsimpárti jelölt bekerülhetett-e az űrhajósjelöltek közé? Kizártnak tartom.
tapir32
2024. április 28. 21:10
NO MIGRATION, NO GENDER, NO WAR HAJRÁ ALEXANDRA!
tapir32
2024. április 28. 21:09
Aljas halálpártiak! Nem számít, hogy miért akarják mások halálát! További emberek halála és megnyomorítása nélkül kell rendezni az Ukrán helyzetet! Ehhez felnőtt emberek kellenének továbbá az, hogy egyesek profitja ne legyen fontosabb, mint mások élete. A háború pártiak könnyen abban a helyzetben találhatják magukat, hogy mások profitja az ő életüknél is fontosabb lesz. Az elhúzódó háborúban Ukrajnát lerombolják. Deák Ferenc azért volt a haza bölcse, mert kiegyezett, mielőtt az egész ország ráment volna az ellenállásra. Mióta etikus emberek halálát, megnyomorodását akarni? Egy absztrakt elv vagy az emberek élete a fontosabb? Mindig az életet kell választani! A dolgokat utólag rendezni lehet, helyre lehet hozni de, feltámasztani nem lehet senkit sem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!