Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

„Álljuk a sarat!” – Orbán Viktor Sopronban folytatta a kampányt (VIDEÓ)

2024. május 16. 11:27

„A magyar álláspontot meg kellene erősítenünk ezen az európai választáson is” – hangsúlyozta a miniszterelnök a hallgatóság előtt.

2024. május 16. 11:27

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Orbán Viktor miniszterelnök a minap Sopronban kampányolt Farkas Cipriánnal, a kormánypártok polgármesterjelöltjével.

Az eseményen egybegyűlteknek azt modta, „nem egyszerű művelet az, amikor mindenki háborút akar, akkor egy tízmilliós ország miniszterelnökeként és kormányának nevében azt mondani, hogy nem”.

Ehhez kell erő, és higgyék el nem személyes erő kell, hanem politikai erő kell, lelkierő kell

Az pedig egy demokráciában a választoktól jön” – húzta alá a kormányfő.

Megjegyezte, hogy „a magyar kormány és a magyar kormány vezetőjének a szava Brüsszelben más súllyal esik latba, hogyha egy nagy választási győzelemmel a hátam mögött kell ott elmondani az álláspontot. (...) 

Ezért a magyar álláspontot meg kellene erősítenünk ezen az európai választáson is, hogy az eddigiekhez hasonló szilárdsággal tudjunk, tudjak kiállni a béke mellett

akkor is, mikor egész Európa láthatóan háborús pszichózisba, egyfajta háborús örvénybe sodorta magát”

– hangsúlyozta a miniszterelnök.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:30
🍓 ️ ­É­­r­­­t­é­­k­e­­l­d­­ ­a­ ­­s­­z­­­e­x­­i­­ ­­p­­u­­­n­­c­­­i­­­m­a­­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍
alexandrosz-2
2024. május 17. 06:36 Szerkesztve
Az álláspontod hazug cigány köpcös geci nem magyar, hanem buzi, a pride-oddal. Az álláspontod 13 szankciós csomaggal nem magyar, hanem brüsszeli. Az állaspontod a lábbal tiport magyar nemzetiségi jogokkal a trianoni rablóknal nem magyar, hanem a trianoni rablóké. Az állaspontod a gigamultik gyárainak támogatásánál nem magyar, hanem multipárti. Az állaspontod a magyargyilkos ukránoknak tolt 85+50+5+50 milkiárd euróval nem magyar, hanem ukrán. Ezeket pedig nem támogatom. Semmi esetre sem!
Pelso j.
2024. május 16. 14:37
Nem szép dolog ilyesmivel etetni a saját tábort. Hisz a választásoknak, függetlenül az eredménytől, a béke tekintetében nem lesz jelentősége, az ő és kormánya szavainak súlya Brüsszelben nulla. A béke mellett meg a Kremlben kellene kiállnia.
Namond
2024. május 16. 14:36
Szép szöveg, de semmi más. Sajnos az Orbán család Messiása nem sárban van, hanem 15 éves kötözködései, nyegleségei és mások véleményét lesz.ró - keresztény emberhez a Pride közutálatnak örvendő vulgarizmusa nem ér fel - önimádata sz.rában. Szomorú, hogy ebbe a sz.rba akar ismét lehúzni minden szavazó polgárt, ahelyett, hogy másik aklot keresne magának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!