Cseh Katalin rezzenéstelen arccal követeli: ne kaphassanak második esélyt, akik visszaéltek az európai adófizetők pénzével

2024. május 14. 06:35

Miután a NAV bizonyítékokat foglalt le a Cseh Katalinékhoz köthető uniós pénzügyi visszaélésben, a momentumos képviselő feketelistázná a visszaéléseket elkövetőket. De persze csak azokat, amelyeknél az „OLAF visszaéléseket tár fel!”

2024. május 14. 06:35
null

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

A Mandiner olvasói emlékezhetnek: a Nemzeti Adó- és Vámhivatal több helyszínen is házkutatást tartott és bizonyítékokat foglalt le a Cseh Katalinékhoz köthető uniós pénzügyi visszaélésben. Erről itt írtunk korábban.

Ezt is ajánljuk a témában

Tippelhet, mit talált ki Cseh Katalin!

A Momentum politikusának legutóbbi videójából azonban kiderül:

Cseh Katalin szerint mostmár ideje, hogy „kerüljenek automatikusan uniós feketelistára azok a pályázók, akiknél az OLAF visszaéléseket tár fel!” 

A kérdés már csak az: fog-e vizsgálódni az Olaf Cseh Katalinék ügyében, ha már a NAV korábban egy olyan személyt is kihallgatott annak kapcsán, akit félmilliárdot meghaladó adócsalással gyanúsítanak.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 163 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-87
2024. május 28. 19:46
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­é­k­­­e­­l­d­­­ ­a­­ ­s­z­­e­x­i­ ­­p­u­­­n­­c­­i­­m­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­𝟖­­­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
thehun
2024. május 16. 11:30
Figyelj ide, te hizlalt allat...... remelem hosszu eletu leszel es a sajat urulekedben fognak forgatni evkig....de az is lehet beszurod te magadnak a megvalto szerumot!!!
2024. május 15. 08:00 Szerkesztve
Erdekes.. 3 milliardot sikkasztott es szabadlabon van.. mint ahogy Karacsony is a varoshaza, hidpenzbotrany, mzp is a kulfoldi finanszirozas miatt, az ujbudai korrupt retkek, a Bajnaifelek.. mert a politikaban vannak ? En csinaltam volna mar reg a sitten rohadnek.. ezek ellen a nyomozas meg valahogy abba is maradt
Sulammit
2024. május 14. 21:09
Remélem, hogy ez az idétlenül vigyorgó, hisztis drogos hazaáruló eltünik a politikából, eltünik Brüsszelből. Érdemtelen hazánk képviseletére.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!