Hányingerkeltő ez a legsötétebb kommunista időket idéző egyházellenesség

2024. május 08. 14:14

Gyurcsány Ferenc megint, nem először nekimegy a gyónási titoknak, politikai haszonlesésből szemét csúsztatásokkal, aljas rágalmakkal magának a katolikus egyháznak.

2024. május 08. 14:14
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

Nyitókép: MTI / Hegedüs Róbert

„Gyónási titok

Látom, Gyurcsány Ferenc megint, nem először nekimegy a gyónási titoknak, politikai haszonlesésből szemét csúsztatásokkal, aljas rágalmakkal magának a katolikus egyháznak. Hányingerkeltő ez a legsötétebb kommunista időket idéző, pedofilozó, pócspetris egyházellenesség.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Gyurcsány Ferenc

Facebook

Idézőjel

Az ártatlanságot kell védeni, nem pedig a bűnt, különben ördögi lesz a világ.

És van pofája a bejegyzése végén szemforgató módon laudeturt hazudni, mintha hitvalló katolikus volna. A gyónási titok leglényege, hogy sérthetetlen. A magam részéről kész vagyok mindent megtenni, hogy ez így is maradjon.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­­I­­­g­a­z­­i n­i­­­m­f­o­m­á­­n­i­­­á­­­k­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­𝐍
syphax
2024. május 10. 04:10
gy.f. teológiai ismereteknek TOTÁLISAN HIJÁN VAGDALKÓZIK ÖSSZEVISSZA MARHASÁGOKAT, mnitha minden hülyének minden témában "osztható lenne lap"!!!! Hát NEM(!!!)--BAZZDMEG FLETÓ(!)--TE UGATOD EZT A TÉMÁT IS. Úgyhogy legjobban teszed, ha befogod a mocskos pofádat...hülyönckirály!!!
atti64
2024. május 09. 21:07
PATKÁNY ELVTÁRS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a-gyar-2
2024. május 09. 00:57
Az inkvizíció hasznos volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!