Hernádi Judit: Beszorultam a baloldalra, miközben én liberálisnak tartottam magam. Nem voltam baloldali, csak baloldali érzelmű

2024. május 15. 08:57

Hernádi szerint lányát, a Honeybeast énekesnőjét is büntetik politikai hovatartozása miatt.

2024. május 15. 08:57
null

Nyitókép: Képernyőkép/YouTube

A színésznő Kőbányán, a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban vendégeskedett, amit a kerület ellenzéki polgármesterjelöltje, Mustó Géza Zoltán szervezett, írja a Blikk. Itt többek között ilyeneket mondott:

 „Számomra váratlanul beszorultam a baloldalra, 

miközben én liberálisnak tartottam magam. Nem voltam baloldali, csak baloldali érzelmű. Ennek azóta megvan a következménye, például nem tehetem be a lábam az M1-be, az M2-be, azt hiszem, egyik tévébe sem az RTL-en és az ATV-n kívül.”

Szerinte ez a „megkülönböztetés” a lányára, Tarján Zsófiára, a Honeybeast zenekar énekesnőjére is hatással van.

 „Azt gondolom, ez a lányomat is érinti, de hát ezt bizonyítani nem tudom.

 Anyaként ezt borzalmasan rossz megélni, mert önmagamért tudom vállalni a felelősséget, de az, hogy ő esetleg nem azt kapja, amit kaphatna, amit megérdemelne, nos, ez nagyon rossz” – tudtuk meg.

Egy ízben leszögezte: „Én egy szabad ember vagyok.” 

Aztán elmondta, hogy 

„belehalna”, ha nem lennénk az EU tagjai, és „belepusztult” 2018-ba. 

„Nem akarom megélni, hogy ne legyünk része Európának szervezeti szinten. Hatalmas tény volt, amikor bekerültünk, és azt hittem, hamar lesz majd euró is. Szerintem nagy bűn, hogy nem lett, de majd talán egyszer. Amikor idefelé tartottam, pont arról hallgattam egy értekezést, hogy Kínának, meg bárkinek pont azért vagyunk fontosak, mert az Európai Unió tagjai vagyunk, szóval nem olyan egyszerű innen kikerülni. Ám bármit el tudok képzelni erről a társaságról” – mondta.

Hernádi elárulta, a 2018-as választás mély nyomokat hagyott benne. A számára vereséget hozó voksolást soha nem felejti. „Hihetetlen fájdalmakat hozott 2018. Nekem olyan szívfájdalmam volt, hogy belepusztultam. Emlékszem, 

álltunk valahol és azt beszéltük, hogy most sikerül. Hát, nem jött össze”

A Blikk kérdésére rögzítette: „Nem sok olyan politikus van, akit szívből szeretek. Ő az egyik (Karácsony Gergely – a szerk). 

A volt belügyminisztert, Kuncze Gábort kedveltem még nagyon, illetve a korábbi miniszterelnököt, Bajnai Gordont.”

 

 

 

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kamcsatka5
2024. május 18. 22:20
Figyelni kell a csajt, mert lopakodik!
Kamcsatka5
2024. május 18. 22:18
Bocsi! Kitettem az első vonalba!
Kamcsatka5
2024. május 18. 22:16
Orosz vicc: Új tanár érkezik az iskolába és bemutatkozik. Irinának hívnak és liberális vagyok. A gyerekek is sorban felállnak és bemutatkoznak a tanárnéninek. Szergej vagyok és liberális. Okszána vagyok és liberális. Kicsi Iván vagyok és sztálinista. Sztálinista? Hogyhogy sztálinista vagy kicsi Iván? - kérdezi a tanárnéni. Apám sztálinista, anyám sztálinista, ezért én is sztálinista lettem. És ha anyád egy kurva, apád pedig egy drogos bűnöző lenne akkor mi lennél? Liberális!"
Kamcsatka5
2024. május 18. 22:07
heti hetes, gratula! nem igen felejtünk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!