Orbán Balázs helyretette Magyar Pétert: Ha így folytatod, szépen fog apadni a Tisza!

2024. május 14. 18:27

Újabb csörte.

2024. május 14. 18:27

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

G. Fodor Gábor újonnan megjelent „Orbán kontra Soros” című könyvét a kormányfő saját Facebook-oldalán is a követők figyelmébe ajánlotta, azonban a kommentszekcióban Orbán Balázs kénytelen volt helyretenni Magyar Pétert.

Magyar Péter szerint ugyanis „két év alatt 47,5 % volt az élelmiszerinfláció Magyarországon, 20%-kal csökkentek a reálbérek, 220 ezer üres ház van a vidéki falvakban, 2010-ben 750 ezer ma 250 ezer családi gazdálkodó van Magyarországon, 800 darab betöltetlen háziorvosi praxis van, sorra zárnak be a vidéki szülészetek, majdnem egymillió honfitársunk volt kénytelen elhagyni a hazáját, tavaly született a legkevesebb magyar gyermek”. A Tisza Párt elnöke azt is megjegyezte hozzászólásában, hogy „hazánk a 2. legszegényebb és legkorruptabb uniós tagállam”. 

Reálbér-növekedés, Magyar Falu Program, apadó Tisza

Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója rögtön reagált is Magyar állításaira. 

Az elmúlt 14 évben 65 százalékkal nőttek a reálbérek, és 1 millióval többen dolgoznak Magyarországon, mint 2010-ben. Amióta elindult a Magyar Falu Program, felére sikerült csökkenteni azon falvak számát, ahol csökken a népesség, 1300 faluban már demográfiai többlet van” 

– öntött tiszta vizet a pohárba. 

A szegénység széles körben csökkent, de különösen a cigány népesség körében. Emellett az elmúlt 10 évben 54 ezerrel többen tértek haza, mint ahányan külföldön vállaltak munkát. A helyzet az, hogy Soros által finanszírozott dollárbaloldalinak kell lenni ahhoz, hogy valaki ezt ne vegye észre, esetleg letagadja – hangsúlyozta

Most már Te is úgy beszélsz, mint ők, és az ő jelöltjei vannak a Te EP-listádon. Ha így folytatod, szépen fog apadni a Tisza. Hajrá!

 – zárta hozzászólását Orbán Balázs.

 

 

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-87
2024. május 28. 19:46
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­é­­k­e­­­l­­d­ ­­a­ ­s­­­z­e­­­x­i­ ­­p­­­u­­­n­­c­i­­m­­a­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Jose
2024. május 15. 08:32
Ja, mondom a nejemnek, aki sajnos tanár (és régebben a Fideszre szavazott), hogy nem nézitek a nagy képet: 1 millió új munkahely, a szegénységben élők száma 1 millióval csökkent, megduplázódott a bölcsődei férőhelyek száma, és sorolhatnám. Válasz: de a tanárok fizetése a béka segge alatt van, meg Mészáros... ????
kir2vik
2024. május 15. 08:31
Most már tudjuk, hol van skywalker. Orbán Viktor oldalán kommentel :D:D:D Komolyan.
tolltzoli
2024. május 14. 22:29
"Tisza "vizet önt a pohárba :D ez az mp is egy rendszerváltost játszó kisovis.Gondolom látta ebben a sok faszságban a pénzt mint lilike meg áronka stb.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!