Orbán Balázs Magyar Péternek: Azt, hogy háborúpárti vagy-e, vagy sem, nem Te döntöd el, hanem a finanszírozóid és a futtatóid

2024. május 18. 20:36

„Ne aggódj, a magyarok nem fogják engedni, hogy a döntés a Te kezedbe kerüljön” – üzente az államtitkár.

2024. május 18. 20:36
null

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

Orbán Balázs kommentben reagált Magyar Péter azon Facebook-posztjára, miszerint feljelenti Orbán Viktort, mert a „miniszterelnök, a pártja és a propagandistái hetek óta azzal kampányolnak, hogy az ellenzéki politikusok háborúpártiak, most már óriásplakátokon és videó hirdetésekben is ezt terjesztik”.

Kedves Péter! Nem vagy Te nyeretlen kétéves, tudod, hogy hogyan megy ez: azt, hogy háborúpárti vagy-e, vagy sem, nem Te döntöd el, hanem a finanszírozóid és a futtatóid” – kezdte Orbán Balázs a kommentet. 

S az a rossz hírem van számodra, hogy ők bizony mind háborúpártiak. Nem kicsit, nagyon”

– folytatta a miniszterelnök politikai igazgatója. 

„És bizony nem a menő napszemüveged miatt támogatnak Téged sem (ne haragudj, ha ezzel fájdalmat okozok), hanem azért, hogy végrehajtsd majd a parancsaikat. Úgyhogy tök mindegy, hogy mit mondasz, Te is háborúpárti leszel, illetve már most is az vagy. De ne aggódj, a magyarok nem fogják engedni, hogy a döntés a Te kezedbe kerüljön. Gát épül, árhullám levonul, aztán viszlát! Addig is jó hergelést! Üdv, Balázs” – zárta a gondolatot a politikus. 

 

Összesen 323 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:29
🍓 ️ ­­­É­r­­t­é­k­­­e­­l­d­­­ ­a­ ­­s­­z­­e­x­­­i­ ­p­u­n­­c­­­i­­m­a­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Osztap_Bender
2024. május 20. 07:17
>>>>>>>>>>>birono70<<<<<<<<<<<<<<<<< 2024. május 19. 09:14 Kedves Mandiner Szerkesztősége! Nem hiszem el, hogy a sexykitty-83-at nem lehet letiltani. Fel nem foghatom, h ezt miért hagyják. Gondolom azért, mert saját üzletüket reklámozzák!
Osztap_Bender
2024. május 20. 07:15
„Ne aggódj, a magyarok nem fogják engedni, hogy a döntés a Te kezedbe kerüljön” – üzente az államtitkár. Nos ezt nem egy kukubenkó (jelen esetben te), hanem majd a választók döntik el. Úgyhogy "aggódásra" semmi ok. Aggódni talán éppen nektek kell az elkövetkező döntés miatt.
Mich99
2024. május 19. 15:52
Fröcsögő Lalii, te képviseled Kádár népét!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!